Kako lažejo posamezna astrološka znamenja?

Foto: Envato

Kako pogosto se zlažete? Vsak dan, enkrat na teden, enkrat na mesec? Na to lahko vpliva tudi vaše astrološko znamenje!

Laganje je v človeški naravi, vendar ne lažemo vsi enako ali o istih stvareh. Lažemo, da bi zaščitili sebe ali druge. Včasih lažemo samo zato, ker imamo priložnost in ker želimo izboljšati svojo samopodobo.

Poglejmo kako se kdo laže in spopada z lažmi, glede na astrološko znamenje.

Oven

Ovni niso veliki ljubitelji laganja iz preprostega razloga, ker v laganju ne vidijo smisla. Nimajo potrpljenja za dramo, ki je posledica trenutka, ko ste ujeti v laži, in če že lažejo, potem gre za povsem nepomembne stvari.

Bik

Trmasti biki obožujejo, ko plešejo tako, kot se igrajo. Če to pomeni, da morajo resnico nekoliko polepšati, da bi dosegli, kar hočejo, bodo to storili brez kakršnega koli razmišljanja. A to so večinoma majhne, ​​nepomembne laži, ki so le bližnjica do uresničitve njihovih želja.

via GIPHY

Dvojčka

Dvojčki imajo z izjemno bujno domišljijo in potrebujejo pozornost. Potrebujejo oboževalce. Izmišljujejo si različne detajle, samo da bi bila njihova zgodba čim bolj neverjetna in da jim bi verjelo čim več ljudi. V tem so tako dobri, da jim tega nihče ne zameri.

Rak

Zvesti in skrbni raki bodo lagali samo zato, da bi zaščitili svoje ljubljene, naj si jih želijo zaščititi pred drugimi ali pred lastnimi občutki. Za rake je laganje eden od načinov preprečevanja ljubljenih oseb, da je vse v redu, tudi v tistih trenutkih, ko ni, in če lažejo, lažejo z najboljšimi nameni.

Lev

Tako kot dvojčki tudi levi obožujejo pozornost ljudi okoli sebe. Iz tega razloga zgodba, ki jo pripovedujejo, čeprav se začne kot resnica, konča kot nevarno pretiravanje. In praviloma bolj, kot bodo ljudje navdušeni nad njihovo zgodbo, bolj intenzivno bo pretiravanje.

via GIPHY

Analitično naravnana devica se bo, če je le mogoče izogibala laganju. Tako kot ovni jih možnost, da jih ujamejo v laži, preveč obremenjuje, zato se raje ukvarjajo z resnico, kakršna koli že je. Izjema pa so situacije, ko resnica ovira reševanje problema. A tudi v teh trenutkih bodo, preden se bodo odločili za laž, upoštevali vse prednosti in slabosti vseh možnosti in šele nato se bodo odločili, ali je laž vredna tveganja.

Tehtnica

Najbolj diplomatsko znamenje astrologije bo lagalo, kadar je to potrebno, in če so prepričani, da je to dobro. Za razliko od dvojčkov in levov je možno verjeti njihovim lažem ravno zato, ker z njimi ne pretiravajo, ljudje pa se sploh ne zavedajo, da jim je tehtnica lagala, dokler ni prepozno.

via GIPHY

Škorpijon

Sumljivi in ​​včasih manipulativni škorpijoni dobro poznajo igro, ko gre za laganje. Lažejo predvsem zaradi svoje preudarnosti, zahvaljujoč kateri analizirajo vsak del vsake situacije, v kateri se znajdejo, da bi na koncu izrekli laž, za katero ugotovijo, da je najboljša možnost v dani situaciji.

Strelec

Vedno prijazni in družabni strelci le redko lažejo. Resnično cenijo prijateljstva in ljudi, s katerimi so obkroženi in jih ne želijo izpostaviti lažem. Če kdaj začutijo potrebo po laganju, bo to le tedaj, ko bodo presodili, da je to neizogibno. In to zagotovo ne bo malenkost, ampak verjetno najslabša možna laž, ki si jo lahko predstavljate.

Kozorog

Kozorogi sovražijo laži bolj kot katerokoli drugo astrološko znamenje. Sovražijo in nočejo lagati. Zaradi svoje nezaupljive narave nasprotujejo lažem v kakršnikoli obliki in kakršnem koli namenu. In če se slučajno o nečem zlažejo, tega ne skrivajo dolgo, ker se počutijo krive in v vsakem primeru na koncu povedo resnico.

via GIPHY

Vodnar

Tako kot dvojčki je tudi vodnar, ko pripoveduje zgodbe, zelo ustvarjalen in duhovit. Njihove laži so ponavadi predobre, da bi bile resnične, a jim služijo tako dobro, da jim le redki ne verjamejo.

Ribi

Najbolj občutljiv znak ribi običajno ne lažejo. Če se odločijo za laž, imajo za to zelo dober razlog. Bodisi, da zaščijo svoje najdražje ali sebe. Kakorkoli že je, so tako obzirni in občutljivi, da se ljudje ne morejo niti jeziti nanje, ko se razkrijejo njihove laž

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!