Villa Ariston: secesijska vila, z dih jemajočim infinity bazenom

Foto: Booking.com

Le lučaj od Opatije se nahaja čudovita Villa Ariston, ki vas bo začarala s kulinariko, bazenom in razgledom na Kvarner.

Nad slovitim sprehajališčem Lungomare se dviguje markantna Villa Ariston in že s poti je razvidno, da je nekaj posebnega, vendar pa prave čare odkrijemo šele, ko se vzpnemo po stopnicah. Park ob vili namreč nudi veliko mero zasebnosti, zaradi česar so gostje skriti pred radovednimi sprehajalci. Na lepo negovani zelenici se lesketa gladina prelivnega bazena, ki je brez dvoma eden najlepših na hrvaški obali.

Sobe so opremljene v secesijskem slogu, najbolj luksuzen je predsedniški apartma, ki se pohvali z balkonom. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo in mini barom. Ob samopostrežnem zajtrku je mogoče posedati na glavni terasi, obrnjeni proti parku in morju ali pa jutranjo kavo popijete v senci dreves na stranski terasi.

V vili domuje tudi ena najbolj priznanih restavracij na Jadranu, ki spada pod okrilje JRE Jeunes Restaurateurs. Jedi so zmes tradicije in sodobne kulinarike, sestavljene iz lokalnih in sezonskih sestavin. Na jedilniku boste našli čudovite morske jedil, pa tudi sestavine iz grebena Učke, ki se dviguje nad Opatijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!