Kako ljubiti vsak astrološki znak, da se z njim povežeš na najgloblji ravni?

Zadnjič posodobljeno: :

Preberite, če želite izvedeti, kako ljubiti vsako znamenje tako, kot to potrebuje!

Ostati zaljubljen je včasih težko delo. Ne glede na astrološko znamenje vašega partnerja, ima ta svoje edinstvene potrebe, ki jih je treba izpolniti, če se želi v odnosu počutiti izpolnjeno. Kaj potrebuje vaš partner glede na svoje astrološko znamenje?

Oven

Vaš oven potrebuje raznolikost in spontanost. Nenehno pripravljajte nove ideje o izkušnjah, ki jih lahko delite skupaj; ne zdrsnite v rutino.

Oven mora igrati tudi junaka, zato naj vas tu in tam “reši”. Vaš oven je divjega temperamenta, vendar ne poskušajte jemati preveč osebno njegovih eksplozivnih izbruhov čustev.

Bik

Crkljanje in veliko fizične ljubezni sta poti do bikovega srca. Bik ne mara presenečenj, zato ustvarite toplo, ljubečo in udobno rutino v vajinem vsakdanjem življenju.

Poskrbite, da se vaš bik vedno počuti cenjenega, kupite mu najkakovostnejša darila, ki si jih lahko privoščite. Čutnost je ključ vašega ljubezenskega življenja, zato ne hitite s stvarmi.

Dvojčka

Vaš dvojček je razigran in mlad po srcu, ne glede na to, koliko je star. Vklopite zabavno plat partnerstva in ohranite čarovnijo pri življenju.

Ne zapirajte in ne umikajte se od dvojčkov v težkih trenutkih; to je ključnega pomena za nadaljnjo komunikacijo. Ne jemljite si k srcu njegovega spogledovanja z drugimi.

Rak

Vaš rak se želi počutiti varnega. Potrebuje staromodno romantiko, z veliko spoštovanja in skrbi.

Rak želi poskrbeti za vas, zato mu to dovolite. Ne zanemarjajte strahov in skrbi svojega raka; zanj so zelo resnični.

Vaš rak se želi počutiti varnega.

Lev

Vaš lev želi biti oboževan – nenehno mu izkazujte ljubezen; ne domnevajte, da ste nekatere stvari povedali dovolj pogosto.

Njegovo aroganco lahko zmanjšate z nekaj konstruktivnimi kritikami, vendar ne kršite tega krhkega ega. Vaš lev želi biti ponosen na vas, zato mu dovolite, da vam poje hvalnice, tudi če ste pri tem v zadregi.

Devica

Vaša devica vas želi “izboljšati” – tako pač deluje. Kritiko sprejmite z nasmehom in se spomnite, da vas ima resnično rada.

Bodite tudi topli in prijazni do svoje nekoliko negotove device. Bodite inteligentni spremljevalci, vendar naj devica skrbi za podrobnosti življenja, da se bo počutila zaželeno in ljubljeno.

Tehtnica

Vaša tehtnica ima rada, da ji laskate, vendar lahko zlahka postane preveč odvisna od vas. Spodbudite jo, naj najde svoja zanimanja in prijateljstva zunaj vajine zveze.

Pomislite na sentimentalno ljubezen, da bi tehtnici pokazali svojo ljubezen in bodite potrpežljivi z njeno neodločnostjo – ona tehta vse možnosti. V nedogled.

Škorpijon

Vašemu škorpijonu je pomembno, da sprejmete njegova velika nihanja razpoloženja. Ne poskušajte ga razveseliti na silo – je takšen, kot je.

Bodite polni strasti, kadar koli lahko. Nežno se branite njegovega ljubosumja; pomembno je, da se vaš škorpijon nauči spoprijeti z vašo neodvisnostjo.

Bodite polni strasti, kadar koli lahko.

Strelec

Ves čas bodite neposredni s svojim strelcem – ni prefinjen tip in lahko zgreši vašo poanto. Vaš strelec si želi pustolovščine.

Izogibajte se rutini in ga ne poskušajte prisiliti, da se umiri. Dajte mu njegovo svobodo in on bo prostovoljno ostal z vami.

Kozorog

Vaš kozorog se izjemno trudi in vas želi spoštovati zaradi iste stvari. Skupno zavzetost za gradnjo življenja jemljite resno – a svojega kozoroga naučite tudi igrati.

Pod šefovsko fasado vašega kozoroga grize sum. Bodite oseba, ki ga lahko izbriše.

Vodnar

Vaš vodnar deluje na intelektualni ravni, zato ga najprej zadovoljite tam. Obožuje živahne razprave in prijateljska prepričevanja.

Svoboda je za vašega vodnarja ključnega pomena, zato je ne poskušajte omejevati. Bodite spontani in ne oklevajte pokazati čustev – včasih je njemu potreben čas, da se prepriča, da so čustva resnična.

Ribi

Vaši ribi je pomembno, da razumete njen svet sanj in fantazij. Tak partner ni vedno prisoten v resničnem svetu; sprijaznite se s tem.

Poravnajte se z duhovnostjo in intuitivno nežnostjo svoje ribe, vendar ji dajte vsako priložnost, da vodi v zvezi, da ne bo preveč odvisna od vas.

Poravnajte se z duhovnostjo in intuitivno nežnostjo svoje ribe,

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Avtoseksualnost je trend v spolnosti, ki ga je pospešil COVID