fbpx

Kako pri partnerju vzbuditi zanimanje za intimni odnos

Foto: envato

Se strinjate, da mora moški vedno prevzeti pobudo za spolne odnose? Ne. Ženska mu lahko na različne načine nakaže, da si želi spolnosti. Vas zanima, kako?

Obstaja napačno prepričanje, da so vedno moški tisti, ki si želijo spolnih odnosov. In da morajo vedno oni nagovarjati in prepričevati žensko v odnos. Ampak to ni nujno tako. Moški ni vedno razpoložen za spolne odnose.

Intimnost ni samo spolni odnos. Zapeljite ga na drugačen način.

Šepetajte mu erotične malenkosti

Popoln čas za uporabo tega nasveta je, ko ste skupaj v javnosti in si želite imeti spolni odnos pozneje. Skratka, ni nujno, da je romantično okolje. Pravzaprav je bolje, če ni. Samo nagnite se in mu zašepetajte nekaj spolno privlačnega. Pričakovanje ga bo vzburilo.

Zapeljite ga. Foto: Marvin Meyer / Unsplash

Bodite intimni zunaj spalnice

Intimnost ni samo spolni odnos. To je tudi vse, kar počnete prej in potem. Ustvarite intimnost in vznemirjenje v urah pred spolnim odnosom.

Dražite ga z dotikom

Namesto da bi se lotili strastnega ljubljenja, zakaj ne bi upočasnili stvari in povečali željo in intenzivnost? To lahko storite tako, da začnete in se ustavite. Ali pa recimo z rahlim dotikom in božanjem, čemur sledi premor. Zaradi tega si vas lahko še bolj želi.

Dajte mu prostor

Morda boste razočarani, ko se vaš partner vrne domov in se umakne. Vi pa si ravno tedaj želite intimnosti. Ne jemljite tega osebno. Naj se regenerira, naj gleda televizijo, igra video igrice, telovadi ali karkoli ga pomirja. Tako si bo zmanjšal raven stresa in obnovil raven testosterona.

Dajte mu hrano, ki povečuje libido

Živila, bogata z vitaminom D, kot so tunini zrezki, lahko znatno dvignejo raven testosterona. Mineral v medu, imenovan bor, je povezan z visokim testosteronom. Rumenjaki so predhodnik testosterona, pripravite mu omleto ali ocvrta jajca za zajtrk. Sok granatnega jabolka, če ga zaužije vsak dan, lahko poveča raven testosterona do 30 odstotkov, kar mu lahko pomaga povečati libido. Zelenjava, kot je brokoli, cvetača, zelje, ohrovt in brstični ohrovt, lahko pomaga odstraniti odvečni estrogen iz moškega in ženskega telesa. Odstranjevanje presežka estrogena iz moškega sistema je dober način za učinkovitejši testosteron.

Dajte domišljiji prosto pot. Foto: Dainis Graveris / Unsplash

Ostrige so že dolgo priljubljeni spodbujevalci libida, zaradi visoke vsebnosti cinka. Poiščite cink v živilih, kot so losos, sardele, inčuni, indijski oreščki in bučna semena.

Oblačila, vzbujajo domišljijo

Naj si predstavlja, kaj je pod njimi, zakaj bi mu vse pokazali takoj. Presenetite partnerja z novim spodnjim perilom ali erotično igračko.

Telovadita skupaj

Vadba lahko dvigne testosteron za od 15 minut do ene ure. Zato mu lahko pogosta in dosledna vadba zagotovi prepotrebno povečanje tega nadvse pomembnega hormona.

Ne bojte se prevzeti pobudo

Ko moški ve, da si ga želite, ga bo to vzburilo.

Spodbujanje partnerja k spolnim odnosom je del možganske kemije, del prehrane, del fitnesa, del strategije in malo vas.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.