fbpx

Kako se na najboljši način maščevati tistim, ki so vam povzročili bolečino

Foto: @criene / Twenty20
Zadnjič posodobljeno: :

Želja po maščevanju je naravna. In takšno razmišljanje vam pade na misel, ko ste ranjeni, ko vas je nekdo prizadel in se želite maščevati na isti način - s prizadevanjem bolečine.

Nikar! Najboljše maščevanje je delo na sebi. Pozabite, kaj bi radi naredili tej osebi. Prepustite to karmi. In se osredotočite na to, da postanete najboljša različica sebe.

Naučite se odpuščati ljudem, ki ne prosijo odpuščanja

Naučite se, kako dopustiti, da vas negativna čustva ali jeza napolnijo z nečim bolj produktivnim. In to energijo spremenite v nekaj, kar vam bo koristilo. Nekaj, kar bo pritegnilo vašo pozornost.

Najboljše maščevanje je, da ne skrbite, kaj si mislijo drugi

Ne dovolite, da njihova dejanja vplivajo na vas. Ne glejte nase skozi njihove oči. Delajte na sebi, ker imate samo sebe. In nihče vas ne bo naredil boljših kakor ste. Vi ste lastna mojstrovina, zato ne smete nehati delati na sebi.

Najboljše maščevanje je, da se naučite odpustiti, ne pa zdržati jeze v sebi

Odpustiti pomeni osvoboditi se. To kaže na vašo vero v vesolje. Včasih se oklepate nečesa, kar lahko sabotira vašo srečo. Ne oklepate se ljudi, ki vas ne cenijo in vas nimajo radi.

In ko se naučite odpustiti situacijam ali ljudem, ki vam otežujejo življenje, to pomeni, da ste dosegli določeno raven ljubezni do sebe. Verjamete v svoje sposobnosti, da lahko začnete znova in poiščete nekaj boljšega.

Verjemite vase. Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Naučite se biti močni, pogumni in se ne bojte neznanega. Naredite vse, da veste, kako ravnati z vsem, kar se vam dogaja v življenju.

Najboljše maščevanje je, da se imate radi

Preden in dokler ne postanete oseba, ki si želite biti, se ljubite nepopolno. Učite se na svojih napakah. Vedite, da vas ne opredeljujejo.

Ljubite svoje življenje z vsemi trenutki ne glede na to, ali so žalostni ali nasmejani. Vse.

Verjemite, da ste točno tam, kjer morate biti. Osredotočite se na najboljše, kar imate, in se ne sovražite, ker ni vse tako kakor ste si zamislili.

Najboljše maščevanje je, da se naučite biti zadovoljni in srečni, čeprav je vse proti vam

In če nekomu ne morete odpustiti, preberite to znova in znova. Vi ste vaša sreča, vi ste kreator svojega življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!