Kako veš, ali je on pravi moški?

Zadnjič posodobljeno: :

Kakšen je pravi moški? Je poln sebe ali spoštljiv, prijazen in zaupanja vreden?

Biti pravi moški ni odvisno od spolne usmerjenosti ali od tega, kakšne rase je ali od kje prihaja. Pomembno je, kako se obnaša v resničnem življenju.

Torej, kakšni so pravi moški?

Pravi moški se zavzemajo za tisto, v kar verjamejo. Spoštujejo ideje drugih ljudi. Ne ponižujejo drugih, zaradi svojih prepričanj.

Pravi moški uporabijo svojo energijo za podporo svoje ideje. Ne izgubljajo časa, da bi čakali na mnenje, druge osebe. V prepiranju ne vidijo nobene dodane vrednosti.

Pravi moški so vljudni. Se zahvalijo, pridržijo vrata, se objemajo. Vedo, kaj storiti v različnih družabnih situacijah in se znajo temu primerno obnašati.

Pravi moški včasih delajo napake, vendar se potem opravičijo. Prosijo, da jim odpustijo ter ne ponovijo več iste napake.

Pravi moški sprejmejo opravičila, ko se ponudijo, vendar lahko živijo brez njih.

Pravi moški so prijazni, tudi do tistih, ki jim tega ne morejo vrniti.

Pravi moški nežno obravnavajo srca drugih. Vedo, da če si prijazen s tem nič ne izgubiš. Vsi imamo občasno težke dneve.

Pravi moški včasih delajo napake, vendar se potem opravičijo.
Pravi moški včasih delajo napake, vendar se potem opravičijo.

Tudi pravi moški imajo težke dni. Občasno so lahko nesramni. Če se to zgodi, se opravičijo.

Pravi moški so zadovoljni s tem, kdo so. Delajo na osebni rasti in vedo, da z jezo in trmo ne morejo doseči nobene dolgoročne spremembe na sebi.

Pravi moški si morda niso všeč v vseh podrobnosti svojega življenja. Vendar se tudi zavedajo, da lahko te podrobnosti spremenijo.

Pravi moški vedo, da njihovo življenje šteje.

Pravi moški dajejo vse od sebe – vsak dan.

Pravi moški se ne prepirajo o tem, kaj je treba storiti. Svoje poglede postavijo na cilj, in se po svojih najboljših močeh trudijo, da ga dosežejo. Ko ste v razmerju s pravim moškim, ste lahko prepričani, da bo za vas naredil vse kar lahko -ker preprosto ne zna drugače.

Pravi moški so pozorni le na eno osebo, stvar ali situacijo naenkrat. Ne preverjajo svojega telefona na zmenkih.

Pravi moški so pozorni na to, kaj je pred njimi. Če je čas, da jedo, jedo. Če je čas za poslušanje, poslušajo. Če je čas za pogovor, govorijo. Imajo presenetljivo preprost način življenja – in deluje.

Pravi moški dajejo vse od sebe - vsak dan.
Pravi moški dajejo vse od sebe – vsak dan.

Pravi moški prevzamejo odgovornost za svoja dejanja.

Pravi moški niso popolni princi na belem konju, pa vendar vedo, kaj je tisto, kar v življenju največ šteje! So ljudje vrednot, znajo biti pozitivni, delati dobra dela, ko storijo napako, se opravičijo, če je mogoče jo popravijo ter tega ne storijo nikoli več. Pravi moški so moški, ki znajo odgovarjati zase!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bo postal tvoj najboljši ljubimec vseh časov?