fbpx

Kako zavezati kravato? 3 načini zavezovanja, ki jih mora obvladati vsak moški!

3 načini zavezovanja kravate, ki jih mora obvladati vsak moški

Si znate zavezati kravato? Čeprav je načinov zavezovanja ogromno, pa morate za popoln poslovni videz v resnici poznati le tri! Kravata poudari urejen videz in pogosto velja za obvezen del moške poslovne obleke. Izraža individualnost moškega, s katero ta poudari svojo osebnost. In zavezovanje je pomemben del te zgodbe. Preverite tri načine kako zavezati kravato, ki jih mora obvladati vsak moški!

Večina moških si ne zna zavezati kravate. K sreči lahko to hitro spremenite, kajti kravato si morate zares znati zavezati zgolj na tri načine. V železni repertoar spadajo ”večni” windsor (najbolj tradicionalen način), kent in štiri v roki. Torej hitra šola kako zavezati kravato.

PREBERITE ŠE: Najbolj modni moški šali za zimo 2016

Zavezovanje kravate je nekaj, kar mora obvladati vsak poslovnež.
Zavezovanje kravate je nekaj, kar mora obvladati vsak poslovnež.

Navada je železna srajca in naslednji trije načini zavezovanja kravate vam morajo priti v navado, če želite imeti popoln poslovni videz.

3 načini zavezovanja kravata, ki jih mora obvladati vsak moški, ki da kaj nase:

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.