Kakšna je močna ženska, ko je zaljubljena

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ona ljubi drugače. Je strastna in predana, vendar se ji nikamor ne mudi. Ona je - močna ženska.

Ko boste osvojili ljubezen in predanost močne ženske, se bo to razlikovalo od vseh odnosov, ki ste jih doživeli do zdaj.

Ona ne bo hitela in vas ne bo potiskala z intenzivnostjo svojih občutkov, ker potrebuje čas za obdelavo dogajanja. Zaveda se, da je zaljubljenost minljiva in da je potreben čas, da se dobro spoznata, zbližata in zgradita odnos.

Je potrpežljiva

Izkusila je že ceno nestrpnosti, naglice, impulzivnosti. Ker ji je mar za vas in za nadaljevanje zveze, vas bo naučila, kako biti potrpežljivi. Naučila vas bo razumeti vrednost čakanja in postopnega približevanja. Naučila vas bo, kako uživati ​​v medsebojnem odkrivanju in postopnem prehodu odnosov na višje in globlje ravni.

Sprejema vaše prijatelje in družino

Ena od stvari, ki jih močna ženska v ljubezni počne drugače, je ta, da vas ne poskuša imeti samo zase in se ne počuti ogrožena zaradi drugih odnosov ali ljudi, s katerimi se družite. Spoštovala bo vaše prijatelje in družino in rada bo vključena v vaš krog, vendar se ne bo vsiljevala. Na enak način boste spoznali njene prijatelje in družino. Ljudi, ki jo imajo radi in jo cenijo. Ponosni boste nanjo, ko boste opazili, da jo vaši bližnji sprejemajo, ker vidijo njene vrednote.

Ne skriva se za tančico romantike

Težko jo boste razočarali, saj romantiki ne pripisuje velikega pomena. Tudi če je zelo zaljubljena, se opazuje in ne dovoli, da bi ji kemija zameglila razum. Ne bo oklevala in se bo zavzela za svoja prepričanja in potrebe. Sproti želi odpraviti vse morebitne nesporazume, čeprav to pomeni, da se boste prepirali, imeli občutek nerazumevanja, oddaljenosti, jeze.

Zaupa ti. S teboj je srečna! Foto: Carly Rae Hobbins / Unsplash

Ne beži pred soočenjem niti pred konflikti in prepiri, zna pa se soočiti z vsem. Ne bo vas napadla, ne bo vas obsojala, ampak bo skušala le razumeti, v čem je težava, jo analizirati in najti rešitev. Pripravljena je na kompromise in popuščanja, enako pričakuje tudi od vas.

Daje vam prostor in čas, ki ga potrebujete

Je modra, ne želi vam naložiti obveznosti. Noče, da ves čas preživite z njo, ampak želi, da si to želite. Prav tako ve, da mora vsak imeti kdaj čas zase, da začuti sebe in svoje potrebe. Ve, da ji v določenih trenutkih in obdobjih ni potrebno ničesar deliti z drugo osebo in da se ji ni potrebno prilagoditi, ker potrebuje le svoj mir.

Preizkuša vaš značaj

Ne boji se vas preizkusiti, ker mora vedeti, koliko ste vredni. Prepustila vam bo, da prevzamete vodilno vlogo, da vidi, kakšni ste, ko nadzorujete in sprejemate odločitve. Želi videti, kakšen vodja ste, pa tudi kakšen timski igralec. Pozorno bo poslušala, ko boste govorili o ženskah, ki jih poznate in o tistih, s katerimi ste bili v razmerju (pa tudi o ljudeh na splošno), kajti če slabo govorite, obsojate in obtožujete, to ne govori ničesar o drugih, ampak o vaših ozkih miselnosti in nestrpnosti.

V razmerje noče vlagati več kot vi

Se ceni in ne pozabi na svoje samozavedanje niti takrat, ko je zaljubljena. Ve, koliko je vredna, in ve, kako pomembno je, da v odnos oba vlagate enako – ne želi nositi nepotrebnega bremena, temveč ga enakomerno razporediti. Če ji prepustite vse čustveno delo v odnosu, bodite prepričani, da se bo hitro odločila, da vas bo prepustila vaši samozadovoljnosti, distanci in pasivnosti.

Odpri ji svoje srce. Spoštovala te bo zaradi tega. Foto: Edward Cisneros / Unsplash

Ne strinja se s tem, kar ji ni všeč

Močna ženska postavlja meje in ne sklepa kompromisov s seboj in svojimi vrednotami, tudi če je noro zaljubljena. Če jo skušate prepričati, da naredi nekaj, kar ni v skladu z njeno moralo, z njenimi načeli, boste naleteli na zid. Sliši, kaj ji govorite, vendar niti ne razmišlja o tem, saj vidi pred seboj ogromno rdečo zastavo in se sprašuje, kako teh napak pri vas ni opazila že prej. Ne morete je podkupiti z nežnostjo, strastjo, darili, saj boste s tem le potrdili, da ste sebični in neobčutljivi do njenih potreb ter da ne spoštujete njenih prepričanj.

Spremeni vas

Ne zato, ker vas ne mara takšnih, kot ste, ampak to bo naredila njena ljubezen. Močni ljudje ne spremenijo druge zaradi ljubezni. Odkrijejo svoje in vaše slabosti in se okrepijo, najdejo pogum tam, kjer ga še ni bilo, dozorijo in razširijo svoja obzorja – ljubezen do močne ženske vas navdihuje in iz vas izvabi najboljše.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!