Kaj naredi posamezni astrološki znak, če se želi vrniti v vaše življenje

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vajine poti so se razšle. On/ona pa se nenadoma spet pojavi v vašem življenju. Sprašujete se, kakšni so njihovi nameni. Si želijo nadaljevati končano razmerje? Se želijo vrniti v vaše življenje?

Astrologija vam nudi vpogled v obnašanje posameznega astrološkega znamenja, na podlagi katerega, lahko prepoznate oziroma ugotovite, ali se želijo vrniti v vaš objem.

Poglejmo, kako lahko prepoznate ali določen astrološki znak želi obnoviti končano razmerje.

Oven: Pove vam, da so se prenaglili.

Ovni se hitro odločijo in jim običajno ni težko nadaljevati življenje brez vas. Če pa obžalujejo razhod in si želijo še eno priložnost, vam bodo to takoj povedali. Saj želijo čim prej vedeti, ali je ta možnost sploh še na voljo; da ne zapravljajo svojega časa.

Bik: Sklicuje se na skupne spomine.

Biki težko zapustijo zvezo in ko jo, se običajno osredotočajo na to, kako je bilo. Če se želijo znova vrniti, bodo pričeli uporabljati vajine interne šale, ali vam obujati spomine, na čase ko ste bili skupaj. Upajo, da se boste tudi vi spominjali teh trenutkov kakor oni, in da si jih boste želeli ustvariti še več.

Dvojčka: Spogleduje se z vami.

Če je vaš nekdanji dvojček, so verjetno razhod poskušali sprejeti hitro. Vrgli so se v vrsto novih hobijev in v zmenke, da bi šli naprej – četudi so ves čas mislili na vas. Če se želijo vrniti, se bodo spogledovali z vami, vendar se bodo obnašali, kot da to ni nič. Želijo, da odreagirate.

via GIPHY

Rak: Odblokira vas na družabnih omrežjih.

Vaš bivši rak vas je verjetno blokiral na socialnih omrežjih po razhodu, ker je bilo zanje preveč boleče, da vas bi opazovali kaj počnete brez njih. Če pa je minilo nekaj časa in vas še vedno pogrešajo, vas bodo odblokirali na družabnih omrežjih in komunicirali preko vaših objav. Ne bodo pa naredili nobene poteze, to bodo prepustili vam.

Lev: Poskuša vas narediti ljubosumne.

Levi so znani po tem, da jim ponos preprečuje, da bi se vrnili v pretekle zveze. Vendar včasih vedo, kdaj so imeli dobro stvar, in tega nočejo spustiti (čeprav to sovražijo). Nočejo prositi, da bi se kdo vrnil k njim. Namesto tega vas bodo poskušali narediti ljubosumne v upanju, da boste vi tisti, ki boste prosili za novo priložnost.

Devica: Vedno bo tam, kjer boste vi.

Device na pretekle odnose običajno gledajo kot na lekcije, iz katerih se je treba učiti. Nikoli se ne vrnejo brez razmišljanja. Ponavadi analizirajo, kaj je šlo narobe v razmerju, in kako to popraviti. Če menijo, da bi se lahko vrnili, bodo vedno na tistih mestih, za katera vedo, da boste tam. Njihova glavna naloga je, da se spet spravijo v vaše misli.

via GIPHY

Tehtnica: Sprašuje vas, ali lahko ostaneta prijatelji.

Marsikdo razmerje konča z besedami: “Ali bomo še vedno prijatelji?”, že zaradi tega, da stvari niso neprijetne. A le to tehtnica izgovori vedno, ko se zveza konča. Verjetno imate in ste se srečali prek skupnih prijateljev in jih morate redno videvati – na kar računajo. Če se želijo spet združiti, želijo vedeti, da imajo možnost biti ob vas in preveriti, ali je to možnost.

Škorpijon: Izgleda zapeljivo in poskrbi, da jih boste opazili.

Škorpijoni se ne bojijo priznati, če hočejo nekdanjega nazaj – običajno najdejo način, kako doseči, kar hočejo. Če vas bodo želeli nazaj, se bodo potrudili, da bodo izgledi odlično. Ne glede na to, ali gre za objavo osupljivih selfijev na Instagramu ali možnosti, da se srečate, bodo urejeni v popolnost. Želijo, da vam ostanejo v mislih.

Strelec: Povabi vas, na kavo in vas vpraša, ali se s kom videvate.

Strelci se po razhodu obnašajo popolnoma hladno. Če od nekoga slišijo, da se videvate z drugim ali da se vam res dobro godi brez njih, bodo začeli razmišljati. Če vas bodo želeli nazaj, vas bodo povabili na prijateljsko kavo ali sprehod in vas zasliševali o ljudeh, ki jih videvate, ali o tem, kaj ste počeli brez njih.

Kozorog: Povabi vas na kavo.

Kozorog običajno sprejmejo prekinitev, ko se to zgodi, vendar to ne pomeni, da se ne bodo poskušali zbližati, če je to tisto, kar si v resnici želijo. Če nameravajo poskusiti znova, bodo počakali na ustrezen čas in spoštovali vaš prostor. A slejkoprej vas bodo povabili na pijačo ali kavo, da nadoknadite zamujeno. Radi čimprej preidejo k bistvu in vas vprašajo, ali obstaja kakšna možnost za spravo.

via GIPHY

Vodnar: Prefinjeno pride nazaj v vaše življenje.

Vodnarji so precej ignorantski, ko gre za konec zveze. Kljub temu pa, ko preteče nekaj časa se neredko želijo vrniti. Morda se ne bodo popolnoma spomnili, ali so bile stvari res tako slabe ali ne, zato se bodo v vašem življenju pojavili ravno takrat, ko mislite, da z vami ne bodo nikoli več govorili. Poskušajo oceniti vibracije in ali obstaja možnost, da poskusite znova.

Ribi: Pošilja vam sentimentalne stvari, ki jih spominjajo na vas.

Ribe ponavadi romantizirajo svoje pretekle zveze, tudi če sploh niso bile dobre. Ozrejo se nazaj na vse čudovite trenutke, ki ste jih delili, in si ne morejo kaj, da ne bi mislili, da bi vam morali dati še eno priložnost. Če bodo želeli znova preizkusiti odnos z vami, vam bodo pošiljali stvari, ki jih spominjajo na vas. Želijo vas opozoriti, da jim je mar za vas in za vse majhne podrobnosti. Upajo, da vam bo to zmehčalo srce.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!