Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade?

Kakšna sončna očala so najbolj primerna za tvojo brado in brke?

Veš, kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? S sončnimi očali je tako kot s kroji oblačil in modeli čevljev. Vse ne pristaja vsakomur, zato je dobro vedeti, kakšna je najprimernejša izbira sončnih očal ne le glede na obliko obraza, ampak tudi glede na obrazne dlake. V nadaljevanju vam zaupamo, kateri tip očal je najprimernejši za vaše brke/brado oz. kateri tip očal najbolj pristaja vašim obraznim dlakam.

Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? Pri izbiri očal ni pomembna le izbira glede na obliko obraza, o čemer smo se že razpisali; upoštevati je treba tudi morebitne obrazne dlake.

Pri izbiri sončnih očal je treba vzeti v obzir tudi obrazne dlake.
Pri izbiri sončnih očal je treba vzeti v obzir tudi obrazne dlake.

Sončna očala namreč ne le ščitijo oči pred soncem, temveč so tudi modni dodatek, ki vam podeli edinstveno stilsko podobo in poudari obraz, zato je še kako pomembno, da z njihovo izbiro ne brcnete v temo. In s kakšno izbiro boste zablesteli v popolni podobi?

PREBERITE ŠE: Kako izbrati sončna očala, ki pašejo vašemu obrazu?

V nadaljevanju si lahko ogledate, kakšna očala so najprimernejša za človeka s kratko brado, z običajno brado, z brki (zappa), kozjo bradico ipd.

Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade?

Prava sončna očala za vašo brado in brke.
Prava sončna očala za vašo brado in brke.

Dodatne Informacije

Več o avtorju infografike:
sunglasswarehouse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!