fbpx

Kakšne smernice ličenja za pomlad/poletje 2016 napoveduje Chanel?

Chanel - trendi ličenja pomlad-poletje 2016

Karl Lagerfeld je muzej Grand Palais za letošnjo Chanelovo modno revijo na tednu mode v Parizu preobrazil v letališče, po katerem so se sprehodile elegantne stevardese, ki so navdušile tako z elegantnimi kreacijami s sodobnim pridihom kot s futurističnim make upom, pri katerem je prevladovala modra barva. Tukaj so smernice ličenja, ki jih za sezono pomlad/poletje napoveduje modna avtoriteta Chanel …

Ustvarjalni um kreativnega direktorja modne hiše ChanelKarla Lagerfelda – ne pozna meja. Oblikovalec je kot vedno tudi letos med pariškim tednom mode muzej Grand Palais preobrazil z domiselnimi kulisami. Če je lani iz muzeja naredil francosko kavarno, so si obiskovalci letos modno pravljico za sezono pomlad/poletje 2016 ogledali kar na letališču. Na modni reviji pa niso izstopala le vrhunsko krojena oblačila in luksuzni modni dodatki, ampak je pozornost vzbujal tudi zanimiv futuristični make up. Chanelove smernice ličenja za prihodnjo sezono narekujejo svežo polt, naravno obarvane ustnice in sinje moder make up v predelu oči, ki spominja na spalno masko. Zanimiv način ličenja, ki zajema predel oči, obrvi in nosa, si pobliže oglejte v galeriji.

PREBERITE ŠE: Modni trendi 2015: letošnja jesen bo v znaku semiša

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.chanel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!