Kamp Omišalj: čudovite hišice na otoku Krk, ki so kot naročene za podaljšan vikend

S prihodom pomladi in toplejšega vremena nam misli hitro pobegnejo na morje, na potovanje, na poletje … Če iščete lokacijo, kjer bi lahko preživeli sproščujoče počitnice, zakaj se letos spomladi oziroma poleti ne bi odpravili na otok Krk in v kamp Omišalj?

Zaradi svoje relativne bližine je ta kvarnerski otok idealna destinacija za daljše vikend potovanje. Naravne lepote, sredozemsko podnebje, izjemna kulturna tradicija, odlične prometne povezave in sproščujoče počitnice v naravnem okolju so le nekateri razlogi, da ga obiščete. In na tem čudovitem otoku se nahaja tudi prenovljeni kamp Omišalj, kjer boste preživeli najlepše trenutke vaših počitnic.

Kamp Omišalj se nahaja ob morju v bližini zgodovinskega mesta Omišalj, v mirnem, a slikovitem zalivu Pušća. Razprostira se na osmih hektarjih sredozemske vegetacije in je drugi kamp s petimi zvezdicami na Hrvaškem. Bogat je z različnimi objekti, odlično gastronomsko ponudbo, športnimi aktivnostmi, zabavnimi programi … Skratka, tukaj boste našli vse, kar potrebujete za razkošne počitnice v naravnem okolju.

Kamp Omišalj
Foto: Booking

V kampu je več vrst mobilnih hišic, ki sprejmejo do 6 odraslih in do dva otroka do 12. leta starosti. Vse hiške so klimatizirane in popolnoma opremljene ter ustrezajo vsem potrebam sodobnih gostov. Večere lahko preživite na prostorni terasi, uživate ob pogledu na morje in nepozabne sončne zahode. Mobilne hišice Delux imajo poleg glavnega bazenskega kompleksa, ki je na voljo vsem gostom, tudi zasebni bazen (takšni bazeni so trije).

Če iščete klasično kampiranje, so vse parcele v kampu opremljene po najvišjih ADAC standardih, imajo priključke za elektriko, vodo in drenažo ter nudijo vse možnosti sodobnega kampiranja. Zaradi lokacije kampa se večina parcel nahaja v bližini morja. Gostom sta na voljo dva sodobno urejena in popolnoma opremljena sanitarna prostora, ki zagotavljata najvišji standard čistoče.

Bazenski kompleks v kampu Omišalj
Foto: Booking

V restavraciji Maris lahko uživate v gastronomskih dobrotah lokalne mediteranske kuhinje. Avtohtona hrana, oljčna olja in odlična vina so dovoljšen razlog, da boste želeli vsak večer preživeti v tej gastro oazi in uživati v vseh čutilih v različnih jedeh z menija. Osvežitev lahko poiščete tudi v baru ob bazenu, novosti za prihajajočo sezono pa sta gostišče Timun in žar cona Plavi pingvin, ki bo kmalu začel obratovati.

Kot smo že omenili, je kamp Omišalj bogat z različnimi objekti, tako za odrasle kot za otroke. Medtem ko se sproščate v bazenu, ali z različnimi programi za telo in duha, kot so joga, pilates, zumba ali vodna aerobika, se lahko najmlajši zabavajo na številnih igriščih ali v otroškem klubu Omi, kjer potekajo različne ustvarjalne delavnice, programi in igre, prilagojeni starosti otrok. Obstaja tudi kino na prostem, kjer se predvajajo aktualne risanke in filmi za otroke in mladino.

Sreda je rezervirana za zabavo za vso družino. Takrat poteka t.i. družinski dan, ki ga vedno zaznamuje določena tema, ki zaznamuje vse aktivnosti tistega dne. Na voljo so tudi različni športni objekti za tenis, odbojko na mivki, namizni tenis, mini golf … Novosti letošnje sezone so tudi športno sprehajališče okoli kampa (trim steza z napravami), wellness center in plezalna stena za otroke, ki bo kmalu fukcionalna.

Prav tako imate v kampu tržnico z vsemi potrebnimi živili in izdelki, tu so še pekarne, ribarnica, eko vrt, mini ZOO, polnilnica za električna vozila, itd.

Komaj čakamo prvi podaljšan vikend, pa vi?

REZERVIRAJ KAMP OMIŠALJ

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!