fbpx

LEGO puzzle: 1000 koščkov zabavnih mavričnih odtenkov

Lego mojstri, ta LEGO uganka je izziv, ki ste ga čakali. Z LEGO Rainbow Brick Puzzle se tisoč kosov združi, da razkrije sestavljanko v vseh odtenkih LEGO mavrice - od svetlo rdeče, zemeljsko modre do hladno rumene in vsega vmes. Zabava za samostojne graditelje ali vso družino, ta LEGO mavrica bo polepšala vsak oblačen dan.

Med “lockdownom” se je veliko ljudi posvečalo različnim hobijem in zanimanjem. In to je bila idealna priložnost za vse ljubitelje LEGO kock. Chronicle Books je zanje izdal najnovejši izziv – LEGO Rainbow Brick Puzzle. Sestavljanka ima 1000 kosov v različnih barvnih odtenkih, vaš cilj pa je sestaviti čudovito mavrico.

Foto: Lego
Morda se vam na prvi pogled zdi, da ta sestavljanka res ni težavna. A težje je, kot je videti! Če bi se radi prepričali, ali ste kos temu izzivu, obstaja enostavne način. LEGO Rainbow kocke so na Amazonu na voljo za dobrih 18 eurov.
Ta pisana sestavljanka je uradno licencirana s strani LEGO. Še pomembneje je, da lahko sestavljate na tleh, ne da bi se bali, da bi stopili na kocko in izkusili največjo bolečino, ki jo človeštvo pozna.

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!