KantoorKaravaan – samozadostna mobilna pisarna v zavetju gozda

KantoorKaravaan - mobilna pisarna v osrčju narave

Delovno mesto je danes zelo širok pojem. Že dolgo to nič več le delo za blagajno, za tekočim strojem, za mizo,… Z novimi poklici, ki danes rastejo kot gobe po dežju (ob tem je treba dodati, da istočasno izumirajo stari) nam namreč nujno ni treba več biti fizično prisoten na točno določenem mestu. Zahvala gre tehnologiji in samozadostna mobilna pisarna v rustikalni počitniški hišici KantoorKaravaan je ''otrok'' tega. Čeprav se navzven zdi za časom, pa je opremljena z vsem, kar sodobno delovno mesto potrebuje.

KantoorKaravaan ni počitniška prikolica sredi gozda. Je samozadostna počitniška prikolica sredi gozda opremljena s tehnologijo Wi-Fi in kavnim avtomatom na sončne celice, funkcionalno gledano pa mobilna pisarna, ki jo lahko najamete. Saj poznate tisti občutek, ko sredi tedna nemočno pogledujete skozi okno pisarne in sanjate o tem, da ste, namesto ujeti med štiri stene in zakopani v delo, nekje v zavetju narave, po možnosti s stopali zakopanimi v pesek.

KantoorKaravaan ni običajna počitniška prikolica.
KantoorKaravaan ni običajna počitniška prikolica.

Zdaj ste lahko tudi na delovnem mestu eno z naravo (če vam pozicija to dovoljuje), pa zato ne potrebujete prekvalifikacije in naziva gozdar, kmetovalec ali kaj podobnega.

PREBERITE ŠE: Novi Volkswagen California – “kamper” za vse ljubitelje kampiranja

Trenutno mobilne pisarne KantoorKaravaan ”rastejo” po nacionalnih parkih na Nizozemskem, a bi lahko kmalu začele vznikati tudi drugod. Bi zamenjali svojo pisarno za kaj takega?

Dodatne Informacije

Več informacij:
kantoorkaravaan.nl

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!