Katera astrološka znamenja bodo v letu 2021 naredila najpametnejše poteze?

Zadnjič posodobljeno: :

"Dejanja so edino pravo merilo inteligence." - Napoleon Hill

Inteligentni in tisti, ki vlečejo pametne poteze, v letu 2021 ne bodo potrebovali sreče. Obstajajo pa astrološka znamenja, ki bodo v letu 2021 preprosto pač imela srečo!

Oven

V letu 2021 bo vaš egoizem na preizkušnji – premagati ga morate, sicer boste za svoje neumnosti plačali (in trpeli). Postavite sebe na prvo mesto, vendar poskrbite tudi za občutke in potrebe drugih ljudi, zlasti, če se zaradi njih počutite ogrožene. To bo vaš življenjski test. Bodite pametni in se odločite, da opustite strah, tudi če boste morali žrtvovati svoja načela in prepričanja, saj boste le tako lahko napredovali na vseh ravneh.

Bik

Vaše vrline so tudi vaše pomanjkljivosti, zato znate biti zelo pametni, impulzivni in nepredvidljivi, saj lahko v trenutku uničite nekaj, o čemer že dolgo razmišljate in načrtujete. Osredotočeni ste nase, na svoje dobro počutje in zadovoljstvo. A nekatere interakcije vas bodo zmedle in vas pustile z občutkom prizadetosti.

Dvojčka

Odlikuje vas hitro razmišljanje in edinstven način zbiranja informacij. Niste le zabavni, ampak tudi praktični. Ko enkrat vidite, kako se nekaj naredi, boste naslednjič to lahko storili sami. Imate dober smisel za humor in ste zelo ustvarjalni, zlahka se spoprijateljite z ljudmi, ki vas zanimajo, in od katerih se imate kaj naučiti – in to počnete aktivno.

Rak

Raki bodo imeli več sreče kot pameti. To znamenje v astrologiji obravnavajo kot najbolj labilno. Raki so preobčutljivi in ​​obsedeni s svojimi lastnimi občutki in stanji. Sposobni so si predstavljati stvari, ki ne obstajajo, in se zaradi njih zelo razburjati. Njihov um preprosto ni dovolj močan, da bi premagal hudournike občutkov, ki se spreminjajo v ritmu plime in oseke. Toda spremljala jih bo sreča, zato jih bodo obkrožali ljudje, ki jim bodo pomagali, jih podpirali, imeli radi ter bodo ob njih skozi vse njihove vzpone in padce.

Lev

Ne spadate med astrološke genije, vendar ste lahko bolj trmasti kot biki, ko vztrajno dokazujete, da imate prav, čeprav se motite. Ste zelo motivirani in vedno greste naprej, a vas lastni predsodki popeljejo nazaj. Tako se boste do konca naslednjega leta premikali naprej in nazaj po lestvici, od zablod do najboljših namenov. Včasih boste ravnali zrelo, včasih otročje, zagotovo pa boste dovolj pametni, da se boste nekaj naučili iz napak.

Devica

Z zelo radovednim umom devica izstopa od ostalih, ker jo zanimajo različne stvari, ne glede na to, ali so zanjo koristne ali ne. Področje vašega znanja je široko, in če obstaja težava, jo boste našli. S svojim bistrim umom boste povezali informacije, ki jih imate in ocenili njihovo veljavnost. Svežino vašega uma ohranja vaš znanstveni pristop do stvari. Ne ravnate se, kot da nekaj že veste, ampak opazujete, preiskujete in eksperimentirate.

Tehtnica

Vaše lastnosti vam omogočajo, da se nekako izognete vprašanju inteligence. Sposobni ste prefinjeno manipulirati, se zanašati na svojo presojo in izkoristiti najhujše situacije, saj so vaši motivi in ​​cilji pravi. Vedno ste pravični in želite, da je vsem dobro. Če pa ste prizadeti, boste svojo energijo usmerili v maščevanje – na vaš poseben način.

Škorpijon

Škorpijoni so na splošno najpametnejši predstavniki astrologije, zato jim bodo misli služile tudi v letu 2021. Ničesar ne bodo pogrešali in nihče jih ne bo mogel prepričati, da je nekaj prav in res, če ni. Motivirani bodo, vključeni in aktivni pri doseganju svojih ciljev, njihovo edinstveno zaznavanje pa jim bo služilo brez napak – ljudi, okoliščine, priložnosti, vse bodo prebrali in zavzeli ustrezen položaj.

Strelec

Zelo inteligentni strelci se bodo v letu 2021, ko bo šlo za tesne odnose in interakcije, soočili s svojo neumnostjo – ali, bolje rečeno, otopelostjo. Vaša sebičnost in egocentričnost vam bosta prinesla nove izzive, na katere se morate odzvati na nove načine. Ni vam treba vedno sprejemati odločitev in se zavzemati stališča. Pustite, da se življenje zgodi in vključite vanj vaše srce in dušo.

Kozorog

Vaš natančen in strukturiran način razmišljanja je okvir, v katerega vstavite povečane dele širše slike, tako, da lahko predvidite svoja dejanja in njihovo učinkovitost. Nič ne naredite, če nimate jasnega načrta in želite svoj um pravilno zaposliti. To boste storili zelo uspešno, še posebej, če boste v poziciji, da nekaj izboljšate, zaradi tega, ker so drugi preveč neodločni.

Vodnar

Vodnar je na drugem mestu po učinkoviti uporabi inteligence do konca leta 2021. V občutljivih situacijah boste imeli priložnost pokazati vse svoje spretnosti in modrost. Vaša posebna perspektiva sveta, odprtost uma in široka perspektiva vam bodo omogočile, da sprejmete nove ideje in koncepte, ki vam bodo pomagali pri osebnem razvoju in doseganju lastnih ciljev.

Ribi

Vaša inteligenca je v prvi vrsti čustvena in ste zelo ustvarjalni, vendar se boste morali boriti s svojimi idejami, ki so lahko fantastično nepraktične, torej težko izvedljive v praksi. V letu 2021 boste imeli veliko priložnosti, da se na lastnih napakah veliko naučite in to znanje tudi uporabite.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske, rojene v teh astroloških znamenjih, so polne ljubezni in dobrote: njihovo srce je zlato