fbpx

Kateri klasični halloween film si moraš ogledati glede na svoje astrološko znamenje?

31. oktober je rezerviran za družbo, zabavo in filme, ki so kot naročeni zate glede na tvoje astrološko znamenje. Če boste gledali filme v družbi partnerja ali prijateljev, in se ne boste mogli odločiti, kateri film bo na sporedu, pa preprosto naredite filmski maraton. Češnjev izbor halloween filmov je pester in za vsakogar se bo nekaj našlo.

Če vzamemo za primer božične filme, so ti vedno čarobni: okrašeni domov, prijetna glasba, smeh in dobro, ki premaga zlo. Za halloween filme pa tega ne moremo reči. Šele ob pogledu na seznam filmov postane jasno, da so teme široke in obsežne – od trilerjev, srhljivk, komedij, pustolovščin …

Če želite, da se izbor filma resnično ujema z vašo osebnostjo, preberite, kateri klasični halloween film morate gledati glede na svoje astrološko znamenje.

VODNAR: Zodiak (Zodiac, 2007)

Zodiak je brez dvoma grozljiv film. Osredotoča se na iskanje Zodiaka Killerja, serijskega morilca, ki je v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja moril na območju zaliva San Francisco. Ta film vam bo všeč zaradi iger, ugank in skrivnosti.

RIBI: Double, Double, Toil and Trouble (1993)

Morda se boste smejali in majali z glavo ob misli na ta film. A ta film je sanjski, čuden in, kot kritiki pravijo, precej slabo posnet, vendar zanimiv. Ribe imate rade takšne filme, zato se film Double, Double, Toil in Trouble vsekakor ujema z vašo osebnostjo.

OVEN: Potopljene sence (What Lies Beneath, 2000)

Ker zelo težko verjamete ljudem, so Potopljene sence kot naročene za vas. Morda vas bodo nekaj dni po ogledu preganjale misli, da so morda zadnji ljudje, za katere sumite, da so zlobni, dejansko najnevarnejši.

BIK: Čarovnice se vračajo (Hocus Pocus, 1993)

Veste, zakaj je Hocus Pocus pravi film za bika? Ker ta horoskopski znak ljubi nostalgijo. In tisto, kar pripelje otroško veselje na plan, je zagotovo ta klasični film. Igralska zasedba je dobra, glasba fenomenalna in vsebina zbadljiva.

DVOJČEK: Izganjalec hudiča (The Exorcist, 1973)

Včasih, ko se počutite zelo slabo, niste pri volji in vam svet nagaja, se počutite, kot da vas je obsedel hudič. No, morda pretiravamo, a Izganjalec hudiča vam bo všeč, ker govori vaši duši na čisto drugačen način.

RAK: Duh (Ghost, 1990)

Zelo čutni ste, če bi vas izdal najboljši prijatelj in umoril, bi verjetno oživeli in se vrnili, da bi preverili, da nihče ne muči vaše ljubezni. Zelo podobno kot v zgodbi Duh.

LEV: Beetlejuice (1988)

Podobno kot lev je Beetlejuice film, ki je živahen. Pestra zasedba predstavi zanimivo zgodbo, ki je privlačnega duha. Pripravite zabavo v sobi in uživajte v filmu. Vsaka sekunda vam bo všeč.

DEVICA: Suspiria (1977)

Klasični film Suspiria govori, kaj vse gre narobe, ko dekle po imenu Suzy pride na baletno šolo v Nemčiji. Pa še idejo za kostum lahko črpate iz filma.

TEHTNICA: Zlobni mrtveci (The Evil Dead, 1983)

Čeprav gre za srhljivko, so v filmu Zlobni mrtveci tudi smešni trenutki, ki vam bodo všeč, četudi se bodo vsi prijatelji skrivali za kavčem od strahu.

ŠKORPIJON: Surovo (Raw, 2016)

Veš, kdo ne beži od temačnih stvari? Ti, škorpijon. Krvavi francoski film o dekletu, ki gre na kolidž in odkrije, da je razvila ‘apetit za meso’. Ob gledanju filma Surovo boste čutili mravljince v hrbtenici.

STRELEC: Obsedenost (Possession, 1981)

Ste močni in neodvisni, zato vas nihče ne more upravljati po svoje. In film Obsedenost se ujema z vašo osebnostjo. Katarzičen občutek ob pogledu na žensko v turbulentnih političnih razmerah.

KOZOROG: Noč čarovnic (Halloween, 1978)

O noči čarovnic ne govori noben film bolje kot Noč čarovnic. Obstaja 11 halloween filmov, ki so nastali doslej. Medtem ko gledate halloween film, okrašujte hišo in režite buče. Za vas velja, da vam ‘multitasking’ gre od rok.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!