fbpx

Pametna ura Garmin Instinct: “instinkt” za ljubitelje narave

Pametno uro Garmin Instinct so namenili ljubiteljem dejavnosti na prostem, ki jim je natančen izračun geografskega položaja pomemben, hkrati pa želijo vzdržljivo uro.

Garminonova športna ura Garmin Instinct naj bi zdržala do 16 ur z natančnim beleženjem položaja in do 40 ur, če se sprijaznimo z manjšo natančnostjo.


Ura ima vgrajen triosni kompas, sposobna pa je spremljati satelitske sisteme GPS, GLONASS ali Galileo. Če deluje le kot ura, potem baterija zdrži do 14 dni, do 40 ur beleženja dejavnosti pa zagotovi z daljšim intervalom med posameznimi izračuni položaja. Praktično to pomeni, da je zaradi tega beleženje poti lahko za odtenek manj natančno. Ura ima vgrajen barometer, optični merilnik srčnega utripa, je trpežna ter odporna proti vodi do globine 100 metrov.

Uro Garmin Instinct lahko povežemo s pametnim telefonom in tako prejemamo obvestila, ujema pa se seveda tudi z drugimi Garminovimi napravami.

Galerija – Pametna ura Garmin Instinct

Dodatne Informacije

Več informacij:
garmin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!