Katero je najboljše mesto za mlade brez ‘ficka’?

Katero je najboljše mesto za mlade brez ficka?

“Ful bi šla kam, pa nimam keša!” “Ja, sej to, sam povsod je tko drago!” Primer najbrž kar pogostega dialoga med študenti ali še mlajšimi. Vsi si želimo potovati, še posebej, ko smo mladi, ko življenja še niso polna odgovornosti. A ravno takrat imamo na voljo najmanj denarnih sredstev. A naj vas to ne ustavi.

So tudi mesta, ki vam ne bodo ‘požrla’ denarnice. Pri podjetju Movehub so naredili študijo, s katero so iskali najprimernejša mesta na svetu, ki si jih lahko mladi žep privošči. Uporabili so podatke banke Deutche Bank, Numbea, TripAdvisorja in Združenih narodov in jih združili v skupno lestvico, s katero so ocenjevali 30 svetovnih mest.

Kot kriterije so vzeli mesečno ceno javnega transporta, višino najemnin, indeks varnosti in ceno kapučina. Najvišje število točk je 100. Poglejmo, kako so se mesta izkazala in katera so zasedla najvišje položaje.

Galerija – Katero je najboljše mesto za mlade brez ficka?

Dodatne Informacije

Več informacij:
movehub.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!