Kavarna Hiša: kavarna v objemu narave

Kavarna Hiša

Če si želite sprostitve ali pa se le za trenutek naužiti narave, potem se podajte v Kavarno Hiša, kjer vas na domačiji iz 18. stoletja čakajo češko pivo Kruševice, znamenita dišeča kava Illy ter slastne dobrote.

Osnovne Informacije
Naslov

Kavarna Hiša
Ljubljanska cesta 1
Dob

Povezava

Kavarna Hiša

Urnik

Od ponedeljka do četrtka od 07.00 do 23.00, v petek od 07.00 do 00.00, v soboto od 08.00 do 00.00, v nedeljo od 08.00 do 22.00.

Kontakt

Kavarna Hiša dopolnjuje Hišo športa in Hostel na travniku na Vilarjevi domačiji v Dobu pri Domžalah. Domačija je bila zgrajena sredi 18. stoletja ob cesti Dunaj–Trst. Pri obnovi stavbe, kjer je nekoč domoval konjski hlev, so ohranili izviren opečno-obokan strop z železnimi vezmi. Zanimivost so tudi toaletni prostori, kjer si lahko roke umijete v konjskih napajalnikih, ki so bili nekoč v tem hlevu. Debeli zidovi, velik napušč in senčni vrt dajejo kavarni poseben čar. Z lesenimi igrali in previjalnico so poskrbeli tudi za najmlajše. Na vrtu so še igrišča za odbojko na mivki, mali nogomet in tekaška steza.

Dovolite si, da vas objame narava.
Dovolite si, da vas objame narava.

Postrežejo vam s češkim pivom Kruševice z dolgo tradicijo, ki ga varijo že od leta 1521, znamenito dišečo kavo Illy, domačimi ledenimi čaji itd. V ponudbo so vključili vrhunska vina, koktajle in viskije, ki bodo potešili radovednost in želje še tako zahtevnih gostov. Seveda pa poskrbijo tudi za prigrizke.

Galerija – Kavarna Hiša

Dodatne Informacije

Več informacij:
hisanatravniku.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Brezplačna Coca-Cola za vse!