#221 – City Magazine – Poletje v mestu

Poletje je v polnem razmahu in napoveduje se pestro dogajanje v mestu, kjer se zdi, da programom za razvajanje vseh naših čutil ni videti kraja.

Letos si bom poletje vzel v pravem pomenu besede. Prekrižaril bom Evropo podolgem in počez. Obiskal kakšen festival elektronske glasbe na Hrvaškem in po vsej verjetnosti dopustoval v Italiji. Nimam točnih načrtov in to mi je na skrivnosten način pravzaprav izjemno všeč. Nisem vpet v okvire in tudi tako bo lahko poletje svobodno. Popolnoma svobodno. Brez klasičnih omejitev. Avgusta bo City Magazine na kolektivnem dopustu. To pomeni, da bomo še vedno izjemno veliko ustvarjali na spletu, a nova številka vaše najljubše brezplačne revije bo na stojalih v prvih dneh septembra, ko se spet vrnemo z novimi vsebinami in idejami. Medtem pa me lahko spremljate malo bolj osebno v okviru mojih vlogov, ki so v zadnjih tednih postali del mojega vsakdana. Tudi tako vam želim vsaj malo približati naš medij in vam odstreti zakulisje, kako nastaja City Magazine. Zato velja vabilo, da me spremljate prek mojih družbenih kanalov in tudi tako doživite del mojega poletja, ki bo čisto City. V številki, ki je pred vami, vam ponujamo predvsem ideje za polno preživljanje poletja. Tako pišemo o naravnih kopališčih, kjer si lahko ohladite razgrete misli in telo. Pogledamo, kaj se bo dogajalo v mestu, preverimo, katerih koncertov ne smete spregledati in kaj prihaja na velika filmska platna. In še in še … Uživajte poletje!

Jan Macarol Vrabec,
urednik

Facebook: janmacarol
Instagram: janmacarol
Youtube: janmacarol
e: jan@citymagazine.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#249 – CITY MAGAZINE