fbpx

Kazina in naš poklon

V maju mineva prvih dvajset let naše skupne novo začrtane poti. Ob tej priložnosti in v zahvalo vsem, ki ste nas podpirali in nam pomagali, da Kazina ostaja naš drugi dom, se bomo z izbranim programom, v katerem bodo nastopili naši najboljši ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cankarjev dom, Linhartova dvorana, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
13 evrov.

V maju mineva prvih dvajset let naše skupne novo začrtane poti. Ob tej priložnosti in v zahvalo vsem, ki ste nas podpirali in nam pomagali, da Kazina ostaja naš drugi dom, se bomo z izbranim programom, v katerem bodo nastopili naši najboljši plesalci, predstavili v sredo, 25. maja 2011, ob 20. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.
 
Z voljo, zaupanjem in predanostjo bomo nadaljevali z našim poslanstvom tudi v prihodnje. Ker verjamemo v svoje delo in ker vi verjamete v nas. Nas podpirate, vzpodbujate, izzivate, navdihujete.
 
Tu smo. Med vami. Z vami.
 
Vljudno vabljeni k ogledu!
 
Vstopnice po ceni 13,00 eur so že v predprodaji na blagajni Cankarjevega doma. Število vstopnic je omejeno.
 
Ekipa Kazine
 
 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.