fbpx

Kdaj je Ugly Christmas sweater day: dan grdih božičnih puloverjev 2022?

10 najboljših božičnih puloverjev 2022

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Božič je že zelo blizu in mnogi se veselijo čudovitih trenutkov z najbližjimi in prazničnih daril. Preden nastopi božični večer, pa bomo praznovali še en božično obarvan praznik in sicer dan grdih božičnih puloverjev- dan, ko si nadenemo to zabavno oblačilo in tako poskrbimo za kopico smeha. Pozanimali smo se, kdaj je dan grdih božičnih puloverjev 2022 in poiskali 10 najboljših božičnih puloverjev.

National ugly Christmas sweater day oz. dan grdih božičnih puloverjev je zabaven praznik, ki ga obeležimo tako, da si oblečemo smešne, živobarvne božične puloverje. Ta dan vsako leto nastopi na tretji petek v decembru in letos je to 16. decembra 2022.

Predlagamo, da večer tega “praznika” preživite tako, da se celotna družba obleče v “grde” puloverje– skupaj lahko potem določite, kateri je najboljši oz. najbolj smešen. Božični pulover je tudi odlična ideja za praznično darilo, zato smo za vas pripravili seznam 10 prazničnih puloverjev.

1. Božična smrečica

Za božič se marsikdo najbolj veseli postavljanja smrečice in seveda odpiranja daril pod njo. Zato ni nobeno presenečenje, da lahko motiv božičnega drevesca najdemo tudi na puloverjih. Tak pulover znamke Only si lahko za 20,93 € priskrbite na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

2. Črna, rdeča in bela

Rdeča velja za barvo božičnih praznikov, zato jo najdemo na ogromno božičnih puloverjih- samo ali pa v kombinaciji z drugimi odtenki. Pulover v črni, beli in rdeči barvi bo poskrbel za moden in atraktiven videz, za 25,56 € pa ga dobite v spletni trgovini About You.

Foto: aboutyou.si

3. Modri in pastelni odtenki

Za lep in moden videz lahko poskrbite tudi s kombinacijo modrih in pastelnih tonov, ki jih lahko (poleg božičnega vzorca z jeleni) najdete na puloverju znamke Only. Ta pulover lahko za 14,95 € najdete na spletni strani About You.

Foto: aboutyou.si

4. Živobarvni pulover

To, kar naredi božične puloverje “grde” na zabaven način, je po navadi kombinacija različnih barv, ki je na večini oblačil ne najdemo. Božični pulover znamke H&M ima odtenke zelene, rumene, rdeče in modre, na spletni strani pa si ga lahko priskrbite za 29,99 €.

Foto: hm.com

5. Motivi živali

Motivi živali so pri božičnih puloverjih stalnica, sploh če govorimo o božičkovih jelenih. Zato je božični pulover s sliko psa in zabavnim voščilom “Merry Woofmas” še toliko bolj unikaten in zabaven. Ta pulover lahko za 29,99 € dobite na spletni strani H&M.

Foto: hm.com

6. Snežinke in jeleni

Poleg jelenov so pogost motiv na božičnih puloverjev tudi snežinke, ki nas spomnijo, da že nestrpno pričakujemo snežne padavine. Pulover s snežinkami in jeleni lahko za 29,99 € dobite na spletni trgovini H&M.

Foto: hm.com

7. Snežinke

Če si želite puloverja z bolj preprostim in nevpadljivim motivom, potem je za vas popolna izbira enobarven pulover s snežinkami. Tak pulover znamke Only lahko na spletni strani About you najdete za 25,56 €, na voljo pa je v črni in rdeči barvi.

Foto: aboutyou.si

8. Božičkov jelen

Kaj pa, če iščete zabavnega in vpadljivega oblačila? Potem vam predlagamo rdeč pulover, ki ga klasi le slika božičkovega jelena. Za 17,45 € ga lahko najdete v spletni trgovini About you.

Foto: aboutyou.si

9. Božiček

Svoje najmlajše boste brez dvoma navdušili, če si nadenete pulover, ki ga krasi Božiček. Tak pulover si lahko za 22,61 € priskrbite na spletni strani Zaful.

Foto: zaful.com

10. Božični medenjaki

Za praznike so značilni tudi božični piškoti in medenjaki, s katerimi lahko presenetimo svojo družino, prijatelje in najmlajše. Motiv božičnih piškotov pa lahko najdemo tudi na puloverjih: tak pulover lahko na spletni strani Zaful najdete za 35,98 €.

Foto: zaful.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.