fbpx

Horoskop za december 2022: zadnji mesec v letu bo srečen

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Kmalu bo prišel čarobni december le kaj nam prinaša? Boste do konec leta našli kar ste iskali celo leto, ljubezen, uspeh, srečo…?

Nikoli ne vemo, kaj nam bo prinesel čas, morda pa zvezde vedo? Le kaj je tokrat zapisano vanje, kaj vam prinašajo decembra 2022?

Poglejmo!

Oven (horoskop december 2022)

Decembra bodo lahko ovni uspešno končali, kar so začeli v letu 22. Zvezde jim svetujejo, naj izkoristijo to priložnost, saj se še dolgo ne bo ponudila druga. Mnogi bodo prejeli nepričakovane ponudbe. Ne prezrite nasvetov prijateljev. Konec meseca obstaja nevarnost, da boste izgoreli zaradi preveč obveznosti.

Ne poskušajte narediti vsega naenkrat, ustvarite prioritete in naredite samo najpomembnejše. Čaka vas praznično vzdušje, z veliko ljubezni izberite darila za svoje najdražje.

Bik (horoskop december 2022)

December bo za bike mesec nepričakovanih odkritij. Čas bo pokazal, katere spremembe so dobre in katere ne. Usoda bo konec leta 2022 velikodušno razdelila darila, za vas bo takšno darilo priložnost, da drastično spremenite svoje življenje. Na poti v svetlo prihodnost bodo biki prisiljen sprejemati težke odločitve.

Nemogoče je drugače: novo lahko spustite v svoje življenje le tako, da sprostite prostor. V zadnjem tednu decembra so možna romantična srečanja.

Dvojčki (horoskop december 2022)

Decembra bo dvojčke povsem okupiral predpraznični vrvež. Druge stvari in skrbi bodo šle v ozadje. Živeli bodo v pričakovanju čudeža, vendar na to ne bodo dolgo čakali. Nekdo bo dobil izpolnitev starih sanj, nekdo – veliko majhnih, a prijetnih naključij v vsakdanjem življenju, nekdo – dolgo pričakovano srečanje s svojo sorodno dušo.

via GIPHY

Zvezde pravijo, da bodo imeli srečo vsi dvojčki, najbolj pa tisti, ki niso zatrli svoje ustvarjalnosti. Spopadete se lahko z vsemi težavami in ne dovolite, da pobarvajo vaš svet v sivo.

Rak (horoskop december 2022)

Življenje rakov bo decembra neposredno odvisno od njihovega razpoloženja. Odločilo bo tudi večino sprejetih odločitev. In v tem obstaja določena nevarnost: zvezde opozarjajo, da lahko sklepi, ki izhajajo iz čustev in impulzov, vodijo v neuspeh.

Pomembno je gojiti pozitiven duh, a tudi vzpostaviti ravnovesje med umom in srcem. Sredina meseca obljublja pomembne spremembe v vašem osebnem življenju. Po napovedih astrologov bodo nepričakovane.

Lev (horoskop december 2022)

Decembra boste morali biti potrpežljivi: ne bodo se vsi dogodki odvijali tako, kot bi si želeli. In vaš temperament in želja, da bi dobili vse naenkrat, lahko močno zamajeta že tako nestabilno ravnovesje. Vaša najboljša prijatelja bi morala biti taktika in strategija. Ne pozabite, da je bolje narediti majhne korake proti svojemu cilju, kot pa skoraj dobiti, kar želite, in izgubiti vse.

via GIPHY

Na ljubezenskem področju so možne pozitivne spremembe. December je ugoden za obnovitev romance, pa tudi za načrtovanje selitve in skupne družine.

Devica (horoskop december 2022)

Device lahko decembra pričakujejo karierno rast in večjo samozavest, zaradi tega bodo bolj vztrajni pri doseganju svojih ciljev. V prvi polovici meseca boste morali reševati temeljno pomembna vprašanja in sprejemati težke odločitve.

Temu se ni mogoče izogniti, vaša odločitev pa bo določala dogodke za nekaj mesecev vnaprej. Konec decembra je ugoden za posodabljanje garderobe in nakupovanje daril.

Tehtnica (horoskop december 2022)

Decembra se za tehtnice začne usodno obdobje. Vsako dejanje in odločitev v tem mesecu, vključuje vrsto določenih dogodkov. Ne pozabite, da vas čaka veliko presenečenj in da lahko v vsakem trenutku ustvarite nepredvidljiv rezultat. Vaša aktivna pozicija bo povzročila pomembne spremembe v odnosih z drugimi. Zaradi tega lahko sovražniki postanejo prijatelji, čaka vas sprava in izboljšanje številnih odnosov.

via GIPHY

Obstaja velika verjetnost, da boste v tistih, ki jih prej niste opazili, videli ljubezen. Konec meseca poskusite najti čas zase.

Škorpijon (horoskop december 2022)

Škorpijoni bodo v začetku decembra občutili pomanjkanje pozitivnih čustev. Morda se počutite nekoliko osamljeni in prezrti, poskusite se razbremeniti in preložite del dela. Možna je utrujenost in pomanjkanje energije. Izogibajte se konfliktom z najbližjo okolico, pa tudi ogovarjanjem in spletkam.

Druga polovica decembra bo za škorpijone uspešnejša od prve. Končno boste našli osebni smisel življenja in občutili pravo srečo.

Strelec (horoskop december 2022)

Za strelce bo december mesec zabave. Prva dekada meseca obljublja uspešen zaključek delovnih projektov, uspešne posle in občasne zmage. Ravno to je obdobje, ko lahko vse postavite na kocko – in zmagate. Do sredine meseca boste utrujeni od raznih dogodkov in si boste zaželeli oddiha.

via GIPHY

Kratki izleti in menjave krajev okoli novoletnih praznikov vas bodo maksimalno razveselili. Med vrvežem in osamljenostjo ne pozabite na življenjske zadeve.

Kozorog (horoskop december 2022)

December bo za kozoroge mesec tišine in pogovorov. Zdaj je ustvarjeno mirno vzdušje, v katerem se lahko umirite in počasi pripravite na praznike. Sredi meseca bodo morali predstavniki znamenja za dolgo časa izstopiti iz sence in rešiti vrsto vprašanj, ki so bila dolgo odložena za pozneje.

Možno je, da ste osamljeni, da bi obnovili komunikacijo, je pomembno biti iskren. Z odprtim srcem lahko pritegnete osebo, ki vam je všeč. Kozorogi bodo konec decembra težko našli ravnovesje med seznamom želja in tistim, kar je resnično potrebno

Vodnar (horoskop december 2022)

Vodnarjem zvezde svetujejo, naj si za december naredijo jasen načrt. Vse, kar se lahko zgodi, se vam bo zgodilo. In samo načrtovanje bo pomagalo preprečiti izgorelost in živčnost. Glavni razlog za vaša čustva bodo čustva do bližnjih. Skočili boste v nove stvari, preden boste dokončali stare, in po nekaj tednih lahko pride do pravega kaosa.

via GIPHY

Početi tisto, kar ljubite, vam bo prineslo harmonijo, če boste seveda našli čas za to. Posvetili se boste hobijem, vendar pazite, da ne boste pretiravali in ne zanemarili drugih obveznosti.

Ribi (horoskop december 2022)

December bo za ribe najsvetlejši mesec v letu. Čakajo vas trenutki, ki si jih boste zapomnili za vse življenje. Velika ljubezen. Samski bodo spoznali osebo, ob kateri se bodo počutili posebne in edinstvene.

Sredina decembra je ugodna za vse vrste poskusov. Ne bojte se preizkusiti novih področij. To vam bo prineslo zadovoljstvo, uspeh in priznanje. Konec meseca boste morda morali sprejeti pomembno odločitev. Bodite pogumni – sreča je vedno na strani pogumnih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.