fbpx

Kelp

Sistem oblazinjenega pohištva Kelp sestavljajo zofe različnih velikosti, z ali brez naslonjal za roke, in oblazinjeni sedeži. Vsi elementi so med seboj kompatibilni, tako da lahko iz njih sestavimo sedežne garniture po lastni ...

Sistem oblazinjenega pohištva Kelp sestavljajo zofe različnih velikosti, z ali brez naslonjal za roke, in oblazinjeni sedeži. Vsi elementi so med seboj kompatibilni, tako da lahko iz njih sestavimo sedežne garniture po lastni želji: od enoseda, preko kavčev različnih velikosti, do kotne sedežne garniture. Število možnosti, ki jih lahko izberemo le z uporabo sedmih različnih elementov, je skoraj neomejeno. Čiste linije, poudarjene le z materiali in barvami – na posameznem elementu sta vedno prisotna le dva izbrana odtenka –, poživljajo samo nevpadljivost oblik. Ravno kontrast med barvama ter kontrast med živahnostjo barv in eleganco oblike gradi v prostoru mladostno vzdušje. Izbiramo lahko med šestimi različnimi barvnimi kombinacijami, a če upoštevamo, da se lahko odločamo, katera od dvojice bo pokrivala zgornje in katera stranske površine, se število možnosti podvoji.

 

Studio Ježek, Dunajska cesta 129, Ljubljana

 

Prejšnje
Gube

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.