fbpx

Scandinavia Regularis

Vita Pur je predstavil novi vzglavnik, ki se nam prilagodi po višini in naklonu. Z uporabo naklonskih podpornikov lahko namreč odkrijemo sebi ...

Vita Pur je predstavil novi vzglavnik, ki se nam prilagodi po višini in naklonu. Z uporabo naklonskih podpornikov lahko namreč odkrijemo sebi najljubši spalni položaj. Trdoto lahko uravnavamo s pomočjo prilagodljive osnove, tako da sami nadzorujemo vse bistvene elemente dobrega spanca. Jedro je narejeno iz različnih gostot spominske pene Vitasens, ki so ga najprej razvili za agencijo NASA. Prilagaja se telesu in telesni temperaturi ter sprošča pritisk na telo. Snemljiva antialergijska pralna prevleka je obdelana s postopkom nano silver-ion, ki deluje antibakterijsko in antistatično. Proizvajalci so se za srebro odločili ravno zaradi njegovih naravnih antimikrobnih lastnosti. Postopek uporabe zagotavlja, da element ne more reagirati z ostalimi materiali, kar vodi v stoodstotno varno uporabo, kljub vsemu pa zaradi lastnosti ionov preprečuje razvoj mikroorganizmov. Vzglavnik je primeren za ljudi s težavami v vratnih vretencih in za alergike na vseh tipih ležišč, tudi na vodnih posteljah.

 

www.vitapur.si

 

 

Prejšnje
Kelp
Naslednje
Drevo

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.