fbpx

Kempinski Hotel Adriatic: prestižni hotel s petimi zvezdicami v hrvaški Istri

Foto: Booking.com

Luksuzni hotel za sanjske počitnice v Istri - Kempinski Hotel Adriatic. Petzvezdični hotel nedaleč stran od slovenske meje se lahko pohvali s številnimi golf igrišči, spajem ter ostalimi luksuznimi dodatki.

Prestižni hotel verige Kempinski, se nahaja lučaj iz Umaga, blizu slovenske meje. V sklopu hotela se nahaja zasebna plaža, gostom sta na voljo tudi sproščujoči Carolea spa in neverjetna kulinarična izkušnja v kateri izmed dveh vrhunskih restavracij. Navdušeni bodo tudi ljubitelji golfa, saj jih v Kempinski Hotel Adriatic pričaka igrišče z 18 luknjami.

Hotel nudi 186 luksuzno opremljenih sob in suit s prostornimi balkoni ter terasami. Obdajajo ga prekrasni nasadi oljk in vinogradov, ki jih lahko občudujete s terase, medtem ko vdihavate svež morski zrak. Izbirate lahko med Superior sobami, Junior suitami in zasebnimi vilami za najbolj zahtevne goste.

Ob jutrih vas v hotelu razvajajo s posebnim hotelskim zajtrkom, ki ga postrežejo v restavraciji Diana. Poleg le te je na voljo tudi restavracija Kanova, obe pa se pohvalita s čudovitimi pogledi na morje. V obeh je gostom na voljo raznolika kuhinja, s ponudbo fine dininga, pa tudi običajna kosila in večerje. Z odličnim izborom pijač vam postrežejo tudi v hotelskem baru ali v baru ob bazenu.

Prava paša za oči je Carolea spa, kjer se lahko brezskrbno razvajate in se prepustite rokam strokovnjakov. Ponuja vrsto wellness tretmajev za telo in obraz, pa tudi zasebne spa dejavnosti. Poleg spaja je v sklopu hotela tudi velik notranji bazen, če pa želite ostati aktivni, se lahko potite tudi v fitnesu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!