fbpx

Modni trendi 2022: 7 trendov, ki so trenutno najbolj v modi (2022)

Foto: envato

Modni poznavalci opažajo, da smo se trenutno znašli na prav posebni točki. Končno se lahko z manj skrbmi odpravimo na večerno zabavo in zanimive dogodke, hkrati pa še nismo pripravljeni opustiti udobja, ki nam ga prinesejo oblačila, ki so namenjena sproščanju med štirimi stenami. Za vas smo pripravili 6 trendov, ki so trenutno najbolj v modi, in vam poiskali ideje za ta oblačila.

1. Kombinezon

Kombinezoni so eden najmanj pričakovanih trendov v letošnjem letu in marsikateri se zdi, da to posebno oblačilo pač ni zanjo. Vendar med množico različnih kostimov- od ohlapnejših do oprijetih, od bleščečih do subtilnih, od sproščenih do elegantnih, vsaka ženska lahko najde takega, v katerem se bo počutila čudovito.

2. Mikro blazer

Blazer že dolgo velja za elegantno oblačilo, v katerem lahko odličen vtis naredite tako ob prijateljskem srečanju kot tudi na službenem sestanku. Letos pa v trend prihaja prav posebna različica blazerjev: takoimenovani mikro blazerji,ki segajo le do pasu ali pa se končajo nekoliko nad pasom. Tak blazer je popoln, če želite, da do izraza pride vaše krilo ali nove hlače, ujema pa se praktično z vsakim oblačilom.

3. Klasičen jesenski plašč

Temperature končno naraščajo, zato lahko debele zimske plašče pospravite na varno. Če želite slediti trendom, predlagamo, da si namesto volne ali krzna nadenete klasičen jesenski plašč– brezčasen kos, ki ne bo manjkal niti v letošnji modi.

4. Bleščice

Bleščice, ki so letos v trendu tudi na področju ličenja, lahko v svoj stil vključite preko najrazličnejših kosov oblačil. Odločite se lahko za bleščeče krilo, bleščeč jopič ali bleščeče čevlji z visoko peto, najbolj pa boste zablesteli v svetlikajoči se večerni obleki.

5. Živobarvne torbice

Ni vam treba skrbeti, vaša črna torbica se še vedno uvršča med brezčasne, klasične kose. Vendar pa lahko vsaj za posebne dogodke ta moden in zelo uporaben dodatek zamenjate za torbico v živih, svetlih barvah. Le-ta je kot izdelana za outfit v črni ali beli barvi, lahko pa ste pogumnejši in si nadenete oblačila v odtenku, v katerem žari vaša torbica.

6. Mini krila

Mini krila so začela svoj povratek na modne steze že v lanskem letu, sedaj pa je njihova popularnost še narasla. Ta kos oblačila lahko v trenutku doseže, da se boste počutili bolj igrivo in sproščeno in to je točno tisto, kar trenutno najbolj potrebujemo.


7. Prevelike srajce
Zdi se, da prevelike srajce izražajo lahkotnost in brezskrbnost, kot si želimo biti. Enačba: nizko zapenjanje gumbov na srajci, v kombinaciji s širokomi hlačami.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.