fbpx

Kendall Jenner in Gigi Hadid mladega brezdomca spremenili v seksi model

John Economou je bil do nedavnega samo še en mladi brezdomec, a potem mu je nepričakovano padla sekirica v med. Sloviti manekenki Kendall Jenner in Gigi Hadid sta ga namreč opazili med snemanjem na Venice Beachu (Los Angeles), kjer je fant spal. Zdel se jima je privlačen, zato sta mu svetovali obisk modne agencije; življenje se mu je dobesedno čez noč spremenilo za 180 stopinj.

John Economou je očitno rojen pod srečno zvezdo, čeravno je še do nedavnega kazalo, da je obsojen na životarjenje. A bil je na pravem mestu ob pravem času. Spečega na plaži v Los Angelesu (Venice Beach) sta ga namreč na pikniku med snemanjem kampanje opazili manekenki Kendall Jenner in Gigi Hadid, ki se jima je fant tako dopadel, da sta ga po krajšem pogovoru napotili na modno agencijo Two Management.

Kendall Jenner in Gigi Hadid v vlogi modnih skavtinj.
Kendall Jenner in Gigi Hadid v vlogi modnih skavtinj.

20-letni John dekleti sprva ni prepoznal (v njuni družbi je bil tudi igralec Ansel Elgort iz filmov Razcepljeni in Krive so zvezde), kasneje pa jima je razkril, da je bil v svojem rodnem kraju Milwaukeeju nekaj časa že model, v Los Angelesu pa je živel na plaži, saj je bil brezposeln. Upošteval je njun nasvet in modni agenti so mu v podpis hitro pomolili pogodbo. Fant, ki je še do nedavnega vse svoje imetje nosil s seboj v nahrbtniku in se ga je bilo sram pogovarjati z dekleti, danes že krasi modne naslovnice.

PREBERITE ŠE: Victoria’s Secret Fashion Show 2015: utrinki z največje modne revije na svetu!

Očitno za Kendall Jenner in Gigi Hadid obstaja kariera v modni industriji tudi po koncu sprehajanja po modnih brveh, saj imata več kot nos za odkrivanje novih obrazov/talentov. Dekleta, se strinjate?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.