fbpx

AirBag: naprava, ki običajen zaslon spremeni v zaslon na dotik

Naprava AirBag običajnemu zaslonu podari lastnosti zaslona na dotik

Si želite, da bi imel vaš prenosnik zaslon na dotik? Zdaj vam za to ni več treba kupiti novega prenosnika, potrebujete le AirBag, ki vsak običajen zaslon spremeni v zaslon na dotik. Gre za miniaturno napravo, ki se z magneti prisesa na spodnji del ohišja zaslona, priključimo pa ga na USB-vmesnik, ki zaslon ''oživi'' in ga spremeni v polnokrvni zaslon na dotik.

AirBag je naprava, ki vsak običajen zaslon prenosnika spremeni v zaslon na dotik. S prenosnikom se poveže prek vmesnika USB in zaslonu podari vse prednosti zaslona na dotik. A to še ni vse! Ker tehnologija deluje na principu oddajanja nevidne svetlobe, ki sledi vsem gibom uporabnika, ga lahko uporabljate tudi z rokavicami, čopičem, kitajskimi palčkami, svinčnikom ipd.

PREBERITE ŠE: Google: 11 uporabnih trikov, ki jih še ne poznate


AirBag podjetja Neonode trenutno ponuja podporo operacijskim sistemom Windows 8.1, Windows 10 in Chrome OS, na voljo pa je za 15,6-palčne prenosnike. Tu pa se dobre novice še ne končajo, kajti naprava je tudi izjemno poceni. Zanjo boste morali odšteti vsega (preračunanih) 45 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
air.bar

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.