Kje mu je všeč, da ga poljubljaš? Ne spreglej teh načinov, ki bodo v njem vzbudili strast!

Foto: Vitor Lima / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Morda ste pred kratkim spoznali moškega, s katerim ste se dobro ujeli. Želite si, da bi to trajalo in razmišljate, kaj bi lahko naredili, da bi med vama zanetili ogenj strasti. Želite si ga poljubljati na tisoče različnih načinov. In če je res tako, potem vas je ta članek našel ob pravem času.

Izbrali smo nekaj nasvetov o poljubljanju, in ne kakršnihkoli, ampak o tem, kam poljubiti moškega, da bo ob tem užival.

Komunikacija je ključ do uspešnega partnerskega odnosa. Z njo lahko ugotovite, kaj vam je na tej osebi všeč in kaj ne, in seveda, kje se rada poljublja.

Dobra komunikacija je ena najpomembnejših stvari v vseh vidikih vajinega odnosa, pogovorite se s svojim moškim in ga vprašajte, kje si želi, da ga poljubite. Verjetno bo presenečen in hkrati navdušen.

Sprostite se in izogibajte se pretiranemu razmišljanju. Poskusite ga poljubiti na predelih telesa, ki jih še niste, in ga opazujte, kako uživa.

Verjetno obstaja kar nekaj načinov, za katerega še ne veste, da bi ga lahko poljubili. Presenetite ga z novimi vznemirljivimi tehnikami poljubljanja in ga opazujte, kako se bo odzval.

1. Poljubljajte ga po ramenih

Poljubljanje partnerja po ramenih je ljubeče in romantično in verjetno ga bo navdušilo. Ko ga poljubljate, se pogovarjajte z njim, vprašajte ga, kaj mu je všeč. Komunikacija je pomembna na vseh vidikih vašega odnosa, tudi na fizični strani. Ne morete pričakovati, da boste lahko prebrali njegove misli in vedno natančno vedeli, kaj hoče.

2. Poljubljajte ga po trebuhu

Poljubite ga ali podrsajte z jezikom po trebuhu. Zelo bo užival.

3. Poljubljajte ga po prsih

Poljubite ali ga rahlo ugriznite v prsi in verjetno bo zadrhtel od navdušenja.

4. Poljubljajte njegovo telo

Če ste v dolgotrajni zvezi, se je lahko navaditi na rutino. Vedno pa je dobro poskusiti nove stvari, da ohranite strast. Poskusite ga poljubiti na delih telesa, ki jih še niste, in poglejte, kako se bo odzval.

5. Poljubite ga v zadnji del vratu

Večina moških uživa, če jih poljubite na vrat. Če tega še niste poskusili, ga poljubite, nato pa se spustite po vratu in ga poljubite na uho. To je vsekakor nekaj, kar morate poskusiti, če tega še niste storili.

6. Poljubite mu čeljust

Če iščete nov način, kako poljubiti partnerja, ga začnite poljubljati vzdolž čeljusti. To je nenavaden poljub, ki mu bo morda zelo všeč.

7. Poljubljajte ga po hrbtu

Ko ga poljubljate, ga poskusite žgečkati, ali slediti rokam po hrbtu, nato pa mu poljubite tudi hrbet. To ga bo verjetno zmedlo. Samo rahlo potegnite s prsti po njegovem telesu, da ga dražite, nato pa ga poljubite na teh območjih.

Naj govorijo poljubi. Foto: StarFlames / Pixabay

8. Poljubljajte ga po nogah

Ne poljubljajte ga vsakič v enakem položaju, poskusite mu poljubiti notranjo stran stegna. Moškim je vsake toliko časa všeč sprememba rutine in če želite zagotoviti, da se vašemu moškemu nikoli ne bo dolgčas, ga poljubite na novem mestu.

9. Uporabite jezik

Večina moških se radi prepustijo poljubljanju njihovega telesa, zato začnite na njegovem vratu ali na prsih in preverite, kako se bo odzval.

10. Poljubljajte ga po ustnicah

Poljubi na ustnice so naravni, toda če ga poljubljate po vseh kotičkih ustnicah spremenite rutino.

11. Poljubljajte ga počasi

Vzemite si čas in ga počasi poljubljajte ter ga dražite. Poljubljajte ga z različno hitrostjo – hitro, počasi. To ga bo vznemirjalo, saj ne bo vedel, kaj sledi.

12. Poljubljajte ga po laseh

Večini moških je všeč, če jim razkuštrate in jih poljubljate po laseh. Še posebej, če jim sočasno greste z rokami skozi lase.

13. Poljubite ga v uho

To je nagajiv poljub. Poljubljate ga na in okoli ušesa ter se nato počasi premaknite na vrat.

14. Poljubite ga na čelo

Za začetek dneva. To majhno dejanje ljubezni in naklonjenost mu bo všeč. S tem mu sporočate, koliko vam pomeni.

15. Poljubite mu roke

To je intimno in ljubeče dejanje.

Poskusite biti pozorni na to, kako se vaš moški odziva, ko ga poljubljate po različnih mestih po telesu. Bodite pozorni na njegov odziv in temu prilagodite vaše poljubljanje. Kmalu boste natančno ugotovili, kaj ima rad.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 5 skrivnostnih faz ljubezni, ki jih odkrije redkokateri par