fbpx

Kje so najboljši bazeni in vodni parki v Sloveniji?

Si prepričan, da poznaš najboljše bazene pri nas?!

Najboljši bazeni v Sloveniji? Te zanima, kje so najboljši zunanji bazeni in vodni parki? Slovenija je med drugim bogata tudi s termalnimi vrelci, zato preveri, kam se lahko odpraviš v teh vročih dneh.

Zanimalo nas je kje so najboljši bazeni v Sloveniji tudi zato smo raziskali! V teh pasje vročih dneh nam bo prijala osvežitev. Zato preveri, kje so najboljši zunanji bazeni in vodni parki v Sloveniji, ki te že vabijo!

Vodni park Bohinj, Bohinjska Bistrica

Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500 m² skupnih bazenskih površin. Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji. Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene. Tisti bolj adrenalinskega tipa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po toboganu. Bazenske atrakcije in efekti, kot so masažne kadi, vodne šobe, divja reka, tropski slap, vam bodo gotovo še v dodatno veselje. Poletna zunanja terasa je odlična za sončenje in sprostitev, pozimi pa lahko z ležalnikov skozi panoramsko streho opazujete padajoče snežinke. Ta vodni park si zagotovo zasluži mesto v izboru najboljši zunanji bazeni in vodni parki/ Slovenija.
vodni-park-bohinj.si

Galerija: Vodni park Bohinj, Bohinjska Bistrica

Kolezija, Ljubljana

Čudovito prenovljeno kopališče omogoča aktivnosti za rekreativne plavalce, športnike, družine in turiste. Na voljo sta olimpijski in otroški bazen. Na površinah okoli bazenov lahko uporabljate terase za sončenje, zelenice z naravno senco dreves in otroško igrišče s peskovnikom. Za najbolj aktivne so na voljo asfaltirano košarkarsko igrišče, igrišče za odbojko na mivki in namizni tenis. Bar Kolezija z bogato gostinsko ponudbo obratuje tako za kopalce kakor za mimoidoče obiskovalce. Poleg kave, osvežilnih pijač, raznih koktajlov pa so na voljo še sveže sadje, sladoled in hitri prigrizki. V modernem notranjem kompleksu se boste lahko sprostili tudi v prostorih Savne Kolezija (finska, infra in turška savna).
sport-ljubljana.si

Galerija: Kolezija, Ljubljana

Aquapark Žusterna, Koper

Vse dni v letu vas pričakuje bazenski kompleks Aquapark Hotela Žusterna s pestro izbiro vodnih užitkov na 1.200 m² površin notranjih in zunanjih bazenov z morsko in sladko vodo. Žarki mediteranskega sonca vas bodo obsijali v zunanjih bazenih, kjer se lahko prepustite valovom ali pa se sprostite v bazenu s podvodnimi masažami. Za otroke je poskrbljeno z bazeni z igrali in z animacijami, kjer v posebnem kotičku z njimi ustvarja klovn Berni. V pokritih notranjih bazenih poskrbijo za zabavo vseh generacij 365 dni v letu.
terme-catez.si

Galerija: Aquapark Žusterna, Koper

Aqualuna, Terme Olimia, Podčetrtek

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s preko 3.000 m² vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Očara vas s prijetnim valovalnim bazenom, z vznemirljivimi vodnimi drčami ter stezami za hitre spuste z divjimi zavoji. Park Aqualuna uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra, Aquajungle in Aquasafari, lov na zlato, vsakodnevne zabave, animacije in koncerti, fotografiranje z živalmi in rojstnodnevni žuri. Poskrbljeno je za otroški zabavni program, pestro animacijo in bogato gostinsko ponudbo.
terme-olimia.com

Galerija: Aqualuna, Terme Olimia, Podčetrtek

Terme 3000, Moravske toplice

Bazeni se v Termah 3000 – Moravske Toplice razprostirajo na več kot 5.200 m², zato je bojazen, da bi vam zmanjkalo možnosti za vedno nove vodne vragolije, odveč. Pohvalijo se lahko namreč s kar 31 bazeni! Od tega se jih 12 nahaja v zunanjem termalnem parku, kjer z vseh koncev odmeva smeh navdušenih obiskovalcev. Ta bo s hitrimi in zabavnimi tobogani navdušil adrenalinske nadobudneže, na svoj račun bodo prišli tudi vsi, ki radi nabirajo plavalne zamahe, pod krošnje dreves pa se boste lahko umaknili pred žgočim soncem. V prenovljenem notranjem delu vas čaka svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje, savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi.
sava-hotels-resorts.com

Galerija: Terme 3000, Moravske toplice

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!