fbpx
Z njimi ne smeš na dopust: 5 tipov ljudi, ki bodo ZAGRENILI tvoje počitnice

Z njimi ne smeš na dopust: 5 tipov ljudi, ki bodo uničili tvoje počitnice

Če veste, da se boste z dopusta vrnili “zmozgani”, je potem veliko bolje, da se na oddih opravite kar sami –, ker nekateri ljudje vam bodo preprosto ZAGRENILI počitnice!

Čas dopustov je v polnem teku in tisti, ki se še nikamor “niso dali”, ponavadi niti ne vedo, kam, kdaj in s kom bi šli na počitnice. In kot vsako leto, se v zadnjem trenutku odpravijo na dopust z ljudmi, ki nekajdnevni oddih spremenijo v nočno moro.
Drži, da je uživanje v morskih valovih in soncu veliko lepše v družbi, vendar če veste, da se boste z dopusta vrnili “zmozgani”, je potem veliko bolje, da se na oddih opravite kar sami.

Niso vsi ljudje za vse, zato bodite pozorni, s kom se odpravljate na pot, ker so nekatere osebe prenaporne.

5 tipov ljudi, ki bodo ZAGRENILI tvoje počitnice:

PRINCESKE IN PRINCI

Gre za razvajene osebe, ki mislijo, da se svet vrti okoli njih – v njihovi družbi je izjemno naporno, saj niso z ničemer zadovoljni. Vedno najdejo pomanjkljivosti (glede hotela, plaže, hrane …), o katerih nato razpravljajo ure in ure, čeprav niso pomembne.
Četudi v resnici ni razloga, da bi bili negativni, je to v njihovi naravi. In če se vi počutite odlično, bodo vse naredili, da vam uničijo razpoloženje.

S kom greš ti letos na dopust?
S kom greš ti letos na dopust?

OBSEDENI Z NADZOROM

Takšne osebe nikoli niso slišale za besedo SPROSTITEV. Obsedeni so z organizacijo in nadzorom, zato so nenehno zaskrbljeni in se nikakor ne morejo sprostiti.
Ponavadi si naredijo urnik, kaj bodo počeli na morju … in se ga morate vsi držati, drugače se bodo z vami prepirali ure in ure, dokler ne dosežejo svojega.

SVEŽE ZALJUBLJEN PAR

Če ste se odpravili na dopust z zaljubljencema, je bolje, da ste ostali doma. Ljubezen je, četudi si ne želite priznati, pomembnejša od drugih odnosv, zato se boste s parom počutili kot tretje kolo. Podobno je, če ste v paru vi, z vami pa potuje samska oseba.
Če greste s parom, se pripravite na to, da boste cele dneve poslušali hvalospeve o njuni ljubezni in dogodke, ki vas ne zanimajo.

Veš, kako je, ko se dopust spremeni v nočno moro?
Veš, kako je, ko se dopust spremeni v nočno moro?

SKOPUHI, KOT JIH SVET NI VIDEL

Četudi takšne osebe ponavadi najdejo ugodno ponudbo za potovanje in vam na tak način omogočijo, da prihanite denar, vam bodo na dopustu zagrenili življenje.
Vsaka stvar se bo vrtela okoli denarja, ker se bo takšni osebi zdelo, da je vsaka stvar tudi predraga. Ker ne boste imeli živcev za shajanje z  njihovim skopuštvom, boste večino stvari plačali vi, medtem ko se bodo oni ukvarjali s tem, kje lahko dobijo najcenejšo ponudbo v kraju.

KRALJICA DRAME

Takšne osebe bodo raje na plaži v senci cel dan, kot da poskusijo kakšno novo stvar. Ves čas so napeti in pripravljeni na najslabše. Tudi, ko je vse popolno, bodo našli material za jamranje in širjenje negativizma. V vsaki stvari vidijo potencialno nevarnost, tudi ko jih ugrizne komar ali čutijo klor v bazenu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.