Knops – slušalke so gumb za obogatitev vašega sluha

Prihodnost je tu in ni več daleč dan, ko boste lahko svoje telo nadgradili z napravicami in dodatki, kot so slušalke Knops, ki obogatijo vaš sluh in vaše uho spremenijo v bionično napravo.

Prihodnost je tu in ni več daleč dan, ko boste lahko svoje telo nadgradili z napravicami in dodatki, kot so slušalke Knops, ki obogatijo vaš sluh in vaše uho spremenijo v bionično napravo.

Bionika je tehnologija spajanja organskega in anorganskega in prav to poskuša podjetje z Nizozemske, ki je predstavilo slušalke Knops. Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko utišali hrup okolice? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si želeli utišati sodelavce, ki so prav neprijetno klepetali in vas motili pri delu? Na srečo je Nizozemsko podjetje na enaki valovni dolžini ter želi rešiti prav zgodnje težave z napravo, ki je neke vrste “gumb za glasnost” vašega sluha. Knobs je bil razvit za glasbenike, ki potrebujejo popoln nadzor nad zvoki okolice, hkrati pa potrebujejo zaščito sluha pred glasnimi zvoki. Slušalke so ergonomsko oblikovane tako, da so primerne za večurno ali celodnevno nošnjo v ušesu.

Knops - utiša moteče zvoke okolice.
Knops utiša moteče zvoke okolice.

Jakost zvoka in način delovanja se upravlja z enostavno rotacijo enega gumba na prednjem delu slušalk, ki omogoča izbiro enega od 4 programov oziroma korakov. Korak ena vam omogoča normalen sluh, korak dve utiša zvoke v ozadju, korak tri zaduši izjemno glasnost koncertnega odra, korak štiri pa vam nameni popoln balonček tišine.

Knops - čepki, oziroma slušalke izgledajo zelo lično.
Knops – čepki oziroma slušalke so videti zelo lično.

Ideja za slušalke izvira iz ušesnih čepov, ki jih je treba nositi ob različnih opravilih, ki lahko poškodujejo sluh.

Galerija slik: Knops

Dodatne Informacije

Več informacij:
knops.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung predstavil najnovejšo serijo zaslonov