fbpx

Ko si starši in otroci postavljajo nerodna vprašanja glede seksualnega življenja

Če se kdaj v življenju počutimo nelagodno oziroma nerodno je to takrat, ko v prisotnosti staršev beseda nanese na seks ali ko je med filmom, ki ga gledamo skupaj vroč prizor. No, osem parov odraslih otrok in njihovih staršev se je moralo soočiti še s težjim izzivom. Zastaviti so si morali najbolj intimna vprašanja glede seksualnega življenja, ob katerih se otroci, ko pomislijo na svoje starše, običajno zgražajo, starši pa upajo, da njihovi otroci ne počno tega, kar so počeli sami.

”Kateri je tvoj nov najljubši spolni položaj?” ”Kdaj si izgubil nedolžnost?” ”Pošiljaš gole fotografije osebam, s katerimi hodiš?” ”Si kdaj seksal v troje?” Si predstavljate, da si takšna vprašanja glede seksualnega življenja zastavljajo starši in njihovi odrasli otroci? Nerodno. A prav to je v prirejeni igri ”resnica ali izziv” doletelo osem parov.

PREBERITE ŠE: Pari razkrijejo, s koliko ljudmi so spali 

"Kdaj si izgubila nedolžnost?"
“Kdaj si izgubila nedolžnost?”

Spraševalci so jim sicer ”podtaknili” tudi nekaj bolj globokih vprašanj, ki so razkrila dinamiko odnosov, kot na primer, ”Me boš dal v dom, ko bom star/a ali bom lahko živel/a s tabo?”, ”Si čutil/a olajšanje ali žalost, ko sem se odselil/a?” in ”Si mi kdaj kradel/kradla?” Preverite in upajte, da se kdaj vi ne znajdete v podobni situaciji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!