Ko združita moči estetika in tehnologija

Da je dr. Igor Višnjar priznan plastični kirurg in solastnik zasebne klinike Medved Višnjar v Ljubljani, že dolgo ni več skrivnost. Prav tako že vrsto let ni več skrivnost, da Samsung s svojimi inovacijami in naprednimi tehnologijami vsakokrat dviguje raven razvoja v mobilni telefoniji na najvišji nivo.

Vodenje zasebne klinike ni mačji kašelj, in razvoj pametnih telefonov, ki presegajo pričakovanja zvestih uporabnikov, prav tako. Pametni telefoni niso več le naprava za vzpostavitev klicev in pošiljanje kratkih sporočil, presegajo meje novih načinov komuniciranja in z naprednimi funkcijami, ki so plod edinstvenih inovacij, ustvarjajo vsakdan lepši in enostavnejši.

Galaxy Z Fold2 5G je popoln preplet moči, estetike in tehnologije, tehnološki presežek, ki mu zaupa tudi dr. Igor Višnjar. Prednosti tega edinstvenega telefona, ki predstavlja tretjo generacijo Samsung prepogljivih telefonov, je priznani kirurg sprejel za svojega sopotnika, tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju.

Samsung Galaxy pametni telefoni so se že ničkolikokrat izkazali za zanesljivega partnerja kot odlični telefoni, z Galaxy Z Fold2 5G pa je Samsung šel še stopničko višje. Ko govorimo o uporabnosti pametnega telefona v poslovnem okolju, je Samsung naravna izbira

je o prvih vtisih čudovitega Z Fold2 5G povzel dr. Igor Višnjar.

Galaxy Z Fold2 5G spreminja prihodnost, je pametni telefon vrhunskih zmogljivosti, ki ima pregibni zaslon, celodnevno baterijo ter se popolnoma prilega vaši dlani.

Telefon, ko je zložen. Tablica, ko se odpre. Upognjen za neskončno možnosti.

“Definirati lepoto je izjemno težavno in nerodno, saj obstaja toliko njenih različnih oblik in vrst. Lepota je nekaj, kar preprosto čutimo, vidimo in doživimo”, je v enem izmed intervjujev o bistvu lepote povzel dr. Višnjar.
A tudi ko govorimo o Galaxy Z Fold2 5G pametnem telefonu, je težko govoriti le o eni obliki. Gre za edinstveno napravo, ki je telefon, ko je zložen in tablica, ko se odpre. In tudi ko je upognjen, ponuja neskončno možnosti.

Galaxy Z Fold2 5G

Ko Galaxy Z Fold2 5G zložite, dobite vrhunski pametni mobilni telefon s 15,7 centimetrskim (6,2“) zaslonom. Razširjeni zaslon vam ponuja ogromno prostora za predvajanje – primeren je za pošiljanje besedil, pogovor in igranje. Medtem ko se glavni, 19,3-centimetrski (7,6“) zložljivi zaslon, izdelan iz ultra tankega stekla Samsung, odpre za prikaz bogatih barv dinamičnega AMOLED 2X zaslona. Izredno uporabno, saj uporaba obeh zaslonov Galaxy Z Fold2 omogoča, da še pred pritiskom na sprožilec izberemo posnetek, ki nam je najbolj všeč. Zaslon oddaja manj modre svetlobe, odprete ga lahko v velikost tablice ter tako dolgo uživate ob zmanjšani napetosti oči.

Novo gibanje se začne tukaj

Jutro priznanega kirurga se prične z športno aktivnostjo, ob glasbi, pred vsemi ostalimi obveznostmi. “Gre za občutek prostosti, gibanja in svobode, ki mi daje zagon za ves dan”, pove dr. Višnjar.
Tudi Galaxy Z Fold2 5G daje občutek neverjetno gladkega gibanja in vrhunska oblika tečaja prinaša brezhibno tekoče zgibanje. Skriti tečaj je najnaprednejši zgibni mehanizem za tehnologijo za zložljiv pametni mobilni telefon v svetovnem merilu.

Galaxy Z Fold2 Back Mystic Bronze

Sedaj lahko poiščete svoj popolni kot, saj upogljivi način omogoča, da Galaxy Z Fold2 5G zložite pod kotom in ga držite na poljuben način – ali pa ga sploh ne držite. Če želite uporabiti upognjeni pogled na glavnem zaslonu in opraviti prostoročni videoklic z Google Duo, ga preprosto zložite. Ali pa ga obrnite na zunanji zaslon za pogled na hrbtno stran in udoben ogled najljubše oddaje.
“Zadnje čase sem spremenil precej svojih navad, in jutranje pitje kave ob branju novic na brezkončnem upogljivem zaslonu Samsunga Galaxy Z Fold2 je ena mojih najljubših,” je še dodal dr. Višnjar.

Pripravljeni na prihodnost

Za nekatere naprave pomeni 5G sanjski vod. Pri Galaxy Z Fold2 5G je sanjski vod vgrajen v čip. Povezljivost, hitrost in zanesljivost Galaxy Z Fold2 5G vas vodijo tja, kjer želite biti – že danes ste pripravljeni na vse, kar vam prinaša prihodnost. Galaxy Z Fold2 5G združuje zmogljivosti, ki jih z mobilnim telefonom do zdaj še niste doživeli.

Galaxy Z Fold2 Front Open Mystic Bronze

Baterija za dvojno inteligentno celodnevno moč spreminja pravila igre. Združuje moč dveh baterij v en dolgotrajni vir energije (tipičnih) 4500 mAh. In z izboljšano umetno inteligenco Galaxy Z Fold2 5G z energijo ves dan aktivno varčuje za čas, kadar jo najbolj potrebujete.
Z Galaxy Z Fold2 5G boste pripravljeni na naslednjo raven dela, večopravilnost je pri novem Samsungovem telefonu standard. Kot povzame dr. Višnjar, se “vsak dan učimo, eden od drugega, od procesa do procesa, od kolegov, izzivov v stroki in vseh, s katerimi delamo.” Napredna tehnologija pametnih telefonov danes omogoča, da se tudi pametne naprave učijo od nas.

Dodatne Informacije

samsung.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Test: iPhone 12 Mini – vse, kar imajo veliki