Kolekcija Autodiscipline: je to nov način nošenja nakita?

Kolekcija nakita "Autodiscipline"

Industrijska oblikovalka Oleksandra Gerasymchuk, ki živi in dela v Parizu, je v sodelovanju z Florentom Grosom izdelala kolekcijo nakita za mednarodni bienale industrijskega oblikovanja Design Saint-Etienne. Autodiscipline je kolekcija nakita, ki sporoča, da obstajajo nekonvencionalni načini nošenja nakita, poleg tega pa v združevanju lepote in nelagodja zahteva popolno samodisciplino.

Autodiscipline je inovativna kolekcija nakita, ki sta jo za mednarodni bienale industrijskega oblikovanja Design Saint-Etienne izdelala Oleksandra Gerasymchuk in Florent Gros. Kolekcija združuje delikatne uhane in verižice, ki od nas zahtevajo elegantno držo, saj je bila oblikovana s ciljem, da poudari povezavo med lepoto in nelagodjem. To je značilnost marsikaterega modnega kosa, za katerega še dandanes velja, da polepša telo (korzeti, visoke pete, tesna oblačila …).

PREBERITE ŠE:  Artburo: Ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.behance.net/oleksandrag

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fi by Gaja: nahrbtnik Dahlia BAGpack za ljubiteljice narave in trajnostne mode