fbpx

Kolo RadRover – električni fat bike iz Indiegoga

E-fat bike RadRover bo spremenil krajino mestnih koles.

Kot da fat bike, kolo, ki ne pozna letnih časom in se ne ustraši nobenega terena, ni že dovolj vsestranski, je zdaj prišla še električna različica. Sliši na ime RadRover pri katerem lahko namesto nog zaposlite Samsungovo 48V litij-ionsko baterijo za dolge razdalje. Za preračunanih 920 evrov na vsakodnevno prevažanje s kolesom ne boste nikoli več gledali enako. Zdaj pa hitro ponj na Indiegogo.

Kolesa fat bikes so hitro osvojila kolesarski svet, zdaj pa kanijo svojo popularnost razširiti še na področje mestnega kolesarjenja in odščipniti delež skuterjem. Kolo RadRover, električni fat bike, ima namreč ”goriva” za vožnje dolgo med 24 in 80 kilometri, odvisno pač od načina, ki ga izberete, če izvzamemo nožni pogon, pa ga lahko ”tiščite” do 32 km/h.

Bo e-fat bike RadRover spremenil krajino mestnih koles?
Bo e-fat bike RadRover spremenil krajino mestnih koles?

Baterijski sklop, ki silo prenaša preko Shimanove 7-redne kasete, tehta zgolj 27 kilogramov, s čimer velja za enega najlažjih na svetu. Ko je ”in-wheel” motor (elektromotor integriran znotraj kolesa namenjen pomožnemu pogonu, ki ga ni treba vzdrževati) ugasnjen, kolo postane kot vsako drugo kolo.

PREBERITE ŠE: Solid Gold: Najdražje kolo na svetu iz čistega zlata

Kolo RadRover, ki se ponaša z okvirjem iz aluminija (zlitina 6061) je moden, učinkovit, udoben, trpežen in, verjeli ali ne, izjemno okreten. Kar se tiče lagodnosti vožnje mu tu na pomoč priskočita prednji amortizer in Kenda plašči. Ti so primerni za pesek, blato, travo, sneg in se dobro oprimejo tudi katerokoli druge površine. Za dober oprijem krmila pa so tu usnjeni ergonomsko oblikovani ročaji, za vožnjo v temi LED-luči, LDC zaslon pa za prikazovanje hitrosti, vatov in prevožene razdalje.


Kolo, ki je ”maslo” podjetja Rad Power Bikes si lahko rezervirate na Indiegogu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.indiegogo.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.