fbpx

Komedija Brade: najboljše zgodbe se zgodijo za odrom

Poznate tistega? Pridejo v "bekstejdž" Gorenc, Bosan'c in tip iz neke štajerske grape ... Ne, ne poznate. Ker se še ni zgodilo. Se bo pa kmalu. Pižama, Perica in Gašper vam bodo v svojem šovu Brade ob obilju svežih šal ponudili ekskluziven vpogled v zakulisje domače stand up scene. 

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
SiTi Teater BTC, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
16,00 €

Prvaka žanra Boštjan Gorenc Pižama in Perica Jerković ter črni princ Gašper Bergant vas bodo v komediji Brade popeljali v zakulisje domače stand up scene.
Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi so le nekatere teme, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober samostoječe komedije v poldrugi uri smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Zabavno mešanico skečev in stand upa, kot jih na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli, lahko ujamete v SiTi Teatru BTC v četrtek, 19. oktobra. In ja, absolutno drži: najboljše zgodbe se zgodijo za odrom!

Dodatne Informacije

Več informacij:
sititeater.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!