Koncert: ameriška senzacija OneRepublic se vrača v Slovenijo (Ljubljana / november 2020)

OneRepublic se vračajo v Slovenijo! Ljubljana jih bo gostila v novembru 2020.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Dvorana Stožice, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstopnice bodo na voljo od 6. marca.

November 2020 je mesec za OneRepublic! S koncertnim spektaklom jih bo namreč gostila Ljubljana!

Za grammyja nominirana zasedba OneRepublic je najavila veliko turnejo, saj se bodo v oktobru in novembru podali po Evropi. Zasedba je leta 2014 že izvedla nepozabni razprodani koncert v Ljubljani, ko so v okviru turneje Native World tudi pri nas povzročili pravo evforijo med oboževalci in predvsem oboževalkami. Na našem največjem koncertnem prizorišču jih boste ponovno lahko ujeli, ko bo dvorana Stožice 9. novembra 2020 ponovno gostila njihov novi koncertni spektakel.

Prvenec Dreaming Out Loud so izdali leta 2007, s katerega je tudi multiplatinasti hit, velika uspešnica Apologize, ki je resnični uspeh doživela šele v remiksu slovitega Timbalanda, kar jo je plasiralo v sam vrh glasbenih lestvic, obenem pa je bila ta različica nominirana za prestižno nagrado grammy. Skupina bo v kratkem izdala peti album Human, ki sta ga najavila že lanska singla Rescue Me in Wanted. Fantje so napovedali, da bosta na njem sodelovali tudi pevski superzvezdnici Beyonce in Adele.

Vstopnice za koncert bodo na voljo od 6. marca 2020!

Dodatne Informacije

Več informacij:
onerepublic.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020