fbpx

Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška!

Vzhajajoče zvezde ambientalne pop glasbe bodo poleg zagrebških navdušencev razveselili tudi domače občudovalce: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Čakanje na obisk pa bo začinjen s sladkim pričakovanjem izdaje novega albuma, ki ga bo skupina izdala le pet dni pred nastopom na naših tleh. Se vidimo v Kinu Šiška 14. junija 2017 ob 20.00 – vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kino Šiška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 €

Končno smo tudi mi dočakali napoved prihoda enega od najbolj vidnih bendov na sodobni glasbeni sceni. Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Koncert, ki bo potekal 14. junija 2017, pa bo še posebej zaznamovan z izidom prvenca z naslovom Cigarettes After Sex, ki bo izšel zgolj pet dni pred nastopom skupine v Ljubljani.

Cigarettes After Sex prihajajo v Ljubljano
Cigarettes After Sex prihajajo v Ljubljano.

Album napoveduje singel Apocalypse, ki nekoliko spominja na romantizirano variacijo uvodne špice iz kultne Lyncheve serije Twin Peaks. V Ljubljani bomo tako lahko poleg že znanih komadov slišali tudi nove stvaritve. Vstopnice so že v prodaji in povpraševanje nikakor ni majhno, zato z nakupom raje pohitite.

Štiričlanska zasedba iz Brooklyna je zaslovela s singlom Nothing’s Gonna Hurt You Baby, ki ima na YouTubu več kot 48 milijonov ogledov. Singel je izšel na EP-ju I, kjer so mu družbo delali še komadi I’m A Firefighter, Dreaming of You ter Starry Eyes. Leta 2015 je izšel singel Affection, ki je bendu zapečatil usodo, precej drugačno od začetno zastavljenih ciljev spontanega eksperimentiranja.

PREBERITE ŠE: Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu

Dodatne Informacije

Več informacij:
kinosiska.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.