Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška!

Zadnjič posodobljeno: :

Vzhajajoče zvezde ambientalne pop glasbe bodo poleg zagrebških navdušencev razveselili tudi domače občudovalce: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Čakanje na obisk pa bo začinjen s sladkim pričakovanjem izdaje novega albuma, ki ga bo skupina izdala le pet dni pred nastopom na naših tleh. Se vidimo v Kinu Šiška 14. junija 2017 ob 20.00 – vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Kino Šiška

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

15 €

Končno smo tudi mi dočakali napoved prihoda enega od najbolj vidnih bendov na sodobni glasbeni sceni. Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Koncert, ki bo potekal 14. junija 2017, pa bo še posebej zaznamovan z izidom prvenca z naslovom Cigarettes After Sex, ki bo izšel zgolj pet dni pred nastopom skupine v Ljubljani.

Cigarettes After Sex prihajajo v Ljubljano
Cigarettes After Sex prihajajo v Ljubljano.

Album napoveduje singel Apocalypse, ki nekoliko spominja na romantizirano variacijo uvodne špice iz kultne Lyncheve serije Twin Peaks. V Ljubljani bomo tako lahko poleg že znanih komadov slišali tudi nove stvaritve. Vstopnice so že v prodaji in povpraševanje nikakor ni majhno, zato z nakupom raje pohitite.

Štiričlanska zasedba iz Brooklyna je zaslovela s singlom Nothing’s Gonna Hurt You Baby, ki ima na YouTubu več kot 48 milijonov ogledov. Singel je izšel na EP-ju I, kjer so mu družbo delali še komadi I’m A Firefighter, Dreaming of You ter Starry Eyes. Leta 2015 je izšel singel Affection, ki je bendu zapečatil usodo, precej drugačno od začetno zastavljenih ciljev spontanega eksperimentiranja.

PREBERITE ŠE: Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu

Dodatne Informacije

Več informacij:
kinosiska.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet