KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO!

KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO!

Večno mladi kanadski glasbenik se ponovno vrača v Slovenijo, kjer bo v okviru turneje The Ultimate Tour obudil spomin na njegove največje uspešnice, ki jih je združil v album Ultimate. Čez tri mesece bo že tu!

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija

Organizator

Bryan Adams

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 35,00 €

O Bryanu Adamsu ni treba razpredati, saj je dovolj informacija, da je njegova glasba dosegla prva mesta lestvic v več kot 40 državah po vsem svetu. Je prejemnik številnih nagrad, njegovo veličino pa najbolj ponazarja priznanje za zasluge, ki mu ga je podelila Kanada.

Leta 2014 je obeležil 30. obletnico svojega ikoničnega albuma Reckless, še vedno ima prek 100 koncertov na leto. V Slovenijo se je letos odpravil zaradi kompilacijskega albuma Ultimate, na katerem bodo ljubitelji njegove glasbe slišali največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Uvrščajo ga na sam vrh najboljših pop rock izvajalcev, kar je “v živo” dokazal na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Na svojih nastopih da čisto vse od sebe, na njegovo energičnost in iskrenost pa boste počakali še tri mesece.

Dodatne Informacije

Več informacij:
eventim.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!