Koncert: v Zagreb z največjimi hiti prihaja škotska zasedba Texas

Zadnjič posodobljeno: :

Škotska pop rock zasedba Texas prihaja 30. septembra v Zagreb. Na koncertu lahko pričakujemo največje hite iz 30-letne občudovanja vredne kariere.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Dom sportova, Zagreb, Hrvaška

Organizator

LAA

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 28,57 €

Na svojem prvem nastopu na Hrvaškem bo slavni škotski bend Texas s karizmatično Sharleen Spiteri nastopil z največjimi hiti, ki so jih ponesli med najpomembnejše pop rock izvajalce zadnjih 30 let. Prodali so več kot 40 milijonov albumov, na njih pa so se znašli debitantski I Don’t Wanna Lover in največji radijski megahiti Say What You Want, Black Eyed Boy, Halo, Put Your Arms Around Me, Carnival Girl, In Demand, Inner Smile in Summer Son.

Skupina je bila ustanovljena leta 1986 v Glasgowu, navdih za ime pa sta Sharleen Spiteri in Johnny McElhone našla v Wendersonovem filmu Paris, Teksas. Že prvi singl I Don’t Wanna Lover, izdan leta 1989, je postal velik hit, za resnično mednarodno slavo pa so morali posneti 3 studijske albume. Albuma White On Blonde (1997) in The Hush (1999) sta Texas katapultirala med največja otoška glasbena imena, Sharleen pa je postala eden najprepoznavnejših vokalov 90. let prejšnjega stoletja. V naslednjih letih je bend nizal odlične albume, kot sta Careful What You Wish For (2003) in Red Book (2005). Po kratki pavzi in Sharleeninima dvema solo projektoma se je Texas vrnil z lanskim hvaljenim albumom Jump On Board.

Dodatne Informacije

Več informacij:
texas.uk.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020