fbpx

Orto Fest 2016 – program in nastopajoči

foto: Stojko Falk
Orto Fest 2016

Orto Fest je stalnica slovenskih festivalskih seznamov. Letos bo že sedemnajstič. Odvijal se bo v Ljubljani in kot vedno trajal ves april. Seznam nastopajočih bo tudi tokrat pester. V nadaljevanju si lahko preberete zveneča imena, ki bodo april 2016 napolnila z dobro glasbo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Grablovičeva 1, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Od 5 €

17. Orto Fest, ki ga pripravlja ljubljanski Orto bar, bo na sporedu med 1. in 29. aprilom 2016. Na 27 »orto« koncertih bo nastopilo 35 domačih in tujih glasbenih skupin, kot so Big Foot Mama, Gušti, Čedahuči, Flirt, Zabranjeno pušenje, Galmet, Leteči potepuhi, Hladno pivo, Klemen Klemen, BRO, Manegram, Skyforger, Ereb Altor, Zablujena generacija in Pero Lovšin.

PREBERITE ŠE: Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije

Klemen Klemen
Klemen Klemen

Ljubljana bo torej letos spet bogatejša za glasbeni dogodek, ki spodbuja delovanje klubske scene in bogati kulturni utrip prestolnice. Vstopnice za koncerte si lahko priskrbite v Ortu baru ali z nakupom prek spleta.

Dodatne Informacije

Več informacij:
orto-bar.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!