fbpx

Kuhajmo moderno

  Če že imamo digitalne oziroma e-bralnike, zakaj ne bi imeli digitalnih bralnikov receptov? Key Ingredient je tako predstavil "receptalnik" Demy, ki je prvi na dotik občutljiv e-bralnik kuhinjskih skrivnosti. Recepte zajema in pridobiva iz arhiva digitalnih receptov na spletni strani keyingredient.com, ki ima v svoji ...

 

Če že imamo digitalne oziroma e-bralnike, zakaj ne bi imeli digitalnih bralnikov receptov? Key Ingredient je tako predstavil “receptalnik” Demy, ki je prvi na dotik občutljiv e-bralnik kuhinjskih skrivnosti. Recepte zajema in pridobiva iz arhiva digitalnih receptov na spletni strani keyingredient.com, ki ima v svoji bazi več kot sto tisoč  takšnih kuharskih napotkov. Seveda pa nismo omejeni zgolj na že obstoječe recepte, saj nam naprava omogoča ustvarjanje in vnašanje lastnih receptov, kar je prek 7-palčnega zaslona zelo preprosto opravilo.

Cena: približno 230 evrov, na voljo na www.amazon.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.