fbpx

Kuhinjska posoda “Hook”: Za vse kuharske kreativce tam zunaj

Kuhinjska posoda “Hook” je posvečena vsem kuharskim kreativcem, ki v kuhinji ne le kuhajo, ampak predvsem ustvarjajo, posameznikom, ki od kuhinjskih pripomočkov želijo nekaj več in vsem tistim, ki skrbno pazijo, da tudi najmanjši sestavni del njihovega interierja vzklika “sodobno”.

Komplet funkcionalne in tehnično dovršene kuhinjske posode “Hook” je za italijansko znamko oblikovalske kuhinjske posode TVS oblikoval priznani industrijski oblikovalec Karim Rashid. Inovativen kuhinjski set “Hook” sestoji iz treh vizualno privlačnih elementov – nizke ponve za cvrtje, visoke ponve z aluminijasto pokrovko in posode z aluminijasto pokrovko – in držala, na katerem lahko le-te kot pravo sodobno umetnost tudi razstavimo. “Hook” se zaradi možnosti razobešanja zelo dobro odreže tudi v izjemno majhnih kuhinjah, saj prihrani prostor v vedno polnih kuhinjskih omaricah. Za vse kuharske kreativce tam zunaj…

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.