Kuhinjska posoda “Hook”: Za vse kuharske kreativce tam zunaj

Kuhinjska posoda “Hook” je posvečena vsem kuharskim kreativcem, ki v kuhinji ne le kuhajo, ampak predvsem ustvarjajo, posameznikom, ki od kuhinjskih pripomočkov želijo nekaj več in vsem tistim, ki skrbno pazijo, da tudi najmanjši sestavni del njihovega interierja vzklika “sodobno”.

Komplet funkcionalne in tehnično dovršene kuhinjske posode “Hook” je za italijansko znamko oblikovalske kuhinjske posode TVS oblikoval priznani industrijski oblikovalec Karim Rashid. Inovativen kuhinjski set “Hook” sestoji iz treh vizualno privlačnih elementov – nizke ponve za cvrtje, visoke ponve z aluminijasto pokrovko in posode z aluminijasto pokrovko – in držala, na katerem lahko le-te kot pravo sodobno umetnost tudi razstavimo. “Hook” se zaradi možnosti razobešanja zelo dobro odreže tudi v izjemno majhnih kuhinjah, saj prihrani prostor v vedno polnih kuhinjskih omaricah. Za vse kuharske kreativce tam zunaj…

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA katalog 2021: vse to boste dobili v IKEA Ljubljana