fbpx

Čokoholiki, pozor! Prihaja 4. Festival čokolade

Festival čokolade v Radovljici.

Vsi strastni ljubitelji čokolade, pozor! Bliža se 4. Festival čokolade, najslajša čokoladna prireditev v Sloveniji, ki bo tokrat še večja in še boljša. Festival čokolade, na katerem se vsako leta aprila zberejo slovenski (letos tudi tuji) ponudniki čokoladnih dobrot, se bo odvijal v Radovljici od petka, 17. aprila do nedelje, 19. aprila 2015.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Radovljica
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost

Na 4. Festivalu čokolade bodo z nami najboljše domače in tuje čokoladnice ter številni drugi ponudniki slastnih čokoladnih sladic. Tako kot vsa leta do zdaj, se bodo predstavljali v Radovljiški graščini in na Linhartovem trgu, zaradi izjemnega zanimanja in vsakoletnega odličnega obiska, pa bodo prireditve potekale tudi v neposredni bližini, v radovljiškem parku in njegovi okolici.

Festival čokolade v Radovljici.
Festival čokolade v Radovljici.

Za zabavo najmlajših bo poskrbljeno s pravim Čokoladnim Živ-Žav-om, ustvarjalnimi otroškimi delavnicami in predstavami, starejšim pa bo 4. Festival čokolade minil v duhu kulinaričnih delavnic ter prvič tudi večerne čokoladne zabave.

Festival čokolade v Radovljici.
Festival čokolade v Radovljici.

Čokolado vseh vrst bomo lahko poizkušali z degustacijskimi kuponi, na bogato obloženih čokoladnih stojnicah pa bomo lahko napolnili domačo zalogo čokolad ter izbrali izvirna darila za prijatelje. Bogata festivalska ponudba bo tudi letos postregla s številnimi novostmi, ki pa naj zaenkrat ostanejo še skrivnost…

Dodatne Informacije

Več informacij:

www.festival-cokolade.si

Degustacije na Festivalu čokolade bodo potekale preko degustacijskih kuponov. Cena enega kupona bo 0,50 evra, kupiti pa jih bo možno na festivalskih blagajnah.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.