fbpx

La Parenzana: romantičen oddih, za ljubitelje kulinarike in kolesarjenja

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Romantična oaza odlične kulinarike se nahaja tik ob priljubljeni kolesarski poti Parenzana, imenuje se La Parenzana.

Nekdanja vaška hiša je dobila novo podobo, skrbni lastniki so jo spremenili v ljubek družinski hotel poimenovan La Parenzana – Casa Romantica. In njena podoba resnično je romantična. Debeli kamniti zidovi, odprti kamin in stari leseni pohištveni kosi ter lokacija, tik ob nekdanji železniški progi, ki so jo spremenili v priljubljeno kolesarsko pot.

La Parenzana se nahaja med zelenim gričevjem centralne Istre in modrim Jadranskim morjem, zato je odlično izhodišče za odkrivanje obale in slikovitih mestec v osrčju Istre kot sta Motovun in Grožnjan. Na voljo so sobe z eno, dvema ali tremi posteljami, ki so opremljene z duhom po domačnosti in udobju.

Navdušeni bodo tudi ljubitelji okusne kulinarike, saj se jedilnik domače restavracije ponaša z lokalnimi jedmi in sestavinami. Ustvarjalce navdihujejo okusi Sredozemlja, v ponudbi pa najdete okusne jedi kot so tudi testenine z aromatičnimi, svežimi in lokalnimi belimi tartufi. Mnjask!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!