Lado Bizovičar v Špas teatru z novo predstavo Slovenska literatura od A do Ž

Zadnjič posodobljeno: :

21. oktobra se bo v Kulturnem domu v Mengšu Lado Bizovičar lotil teme, na katero se spozna še manj, kot na glasbo. V Špas teatru se bomo spet krohotali - tokrat ob novi komediji Slovenska literatura od A do Ž.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kulturni dom Mengeš

Organizator

Špas teater

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 18,50 do 22, 50 evrov

Da smo Slovenci glasbeni narod, smo spoznali že s predstavo Slovenska muska od A do Ž. Če pa smo res tudi literarni narod, bomo izvedeli 21. oktobra, ko se bo na odru Špas teatra odvila nova predstava Slovenska literatura od A do Ž.

O naši književnosti bo predaval Lado Bizovičar, toda skrb, da bo tematika večera pretežka, je odveč: sam namreč pravi, da knjige uporablja predvsem kot obtežilnik za neplačane položnice in občasni domači herbarij. Na odru se mu bosta pridružila tudi igralca Jaša Jamnik in Jernej Čampelj, za režijo pa bo poskrbel Primož Ekart. Pod tekst se bo podpisal duhoviti Jure Karas a.k.a. Slon iz dueta Slon in sadež. Našteta imena so dovolj velik razlog, da si od večera lahko obetamo komedijo, ki nas bo nasmejala do solz in nam odgovorila na vprašanja kot so: je prečka Cirila Zlobca res v obliki knjige in ali zbrana dela Ivana Cankarja res gorijo dlje od zbranih del Miška Kranjca.

PREBERITE ŠE: Premiera filma ‘Deckument, od rolke do skejta’ in pregledna razstava

In če kod slučajno ne utegne, brez skrbi! Slovenska literatura od A do Ž bo v prihodnjih mesecih nasmejala tudi dvorane v Novi Gorici, Novem mestu, Ljubljani, Bledu, Portorožu, Mariboru in številnih drugih mestih.

Dodatne Informacije

Več informacij in vstopnice:
www.spasteater.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji