Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2: je to najbolj strupen Huracán?

Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2
Zadnjič posodobljeno: :

Leta 2009 je bil ustanovljeno tekmovanje Lamborghini Super Trofeo, na katerih se je pomerilo že več kot 1.000 voznikov in smo bili priča več kot 310 uram medsebojnega tekmovanja. Izkušnje s Super Trofea so pripeljale do tega, da smo dobili enega najboljših Lamborghinijev vseh časov.

Razdraženi bik, ki ga lahko občudujemo na logotipu znamke Lamborghini, se kot kaže še ne misli umiriti. Nadgradili so namreč že tako zelo športno različico Lamborhini Huracána. Novi Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2 predstavlja ves napredek in skupek znanj, do katerega so prišli inženirji Lamborghinija, v sedemletni izdelavi modela Huracán. Super Trofeo EVO2 je narejen za pisto in gre zagotovo za najboljšega Huracána vseh časov.

V primerjavi s predhodnikom ima izrazito izboljšano aerodinamiko in opaznejši prednji odbijač, ki ga zaključujejo tanjši prednji žarometi. Večina plastičnih karoserijskih delov je zdaj narejenih iz karbona, še dodatno pa so nadgradili zavore, ki prispevajo h krotenju močnega 5,2-litrskega V 10-valjnika, ki ima kar 650 konjskih moči. Na zadku še vedno dominira ogromno karbonsko ″krilo″, zaradi česar deluje Huracán še bolj agresivno.

Dodatne Informacije

lamborghini.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bentley Continental GT Speed – hiter in že na prvi pogled drag (2022)