Lamborghini x Mizuno: najbolj ‘dirkaške’ superge na svetu

Tekaške superge Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2

Če si ne morete privoščiti Lamborghinija so tekaške superge Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2 druga najboljša stvar. Lamborghini v sodelovanju z znamko Mizuno z njimi na cesto prinaša hitrost v obliki športnih copatov. Naročite jih lahko tudi pri nas.

Večina izmed nas lahko o Lamborghiniju zgolj sanja. A za vse ljubitelje tega priznanega italijanskega proizvajalca superšportnih avtomobilov obstaja način, da si lastite Lamborghinija. Lamborghini namreč od leta 2015 sodeluje z japonsko znamko športnih copat Mizuno, s katero je ustvaril novo serijo superg z nazivom Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2.

Lamborghini in Mizuno sta leta 2015 podpisala pogodbo o petletnem sodelovanju.
Lamborghini in Mizuno sta leta 2015 podpisala pogodbo o petletnem sodelovanju.

Tako kot hiperšportniki so tudi superge izdelane z mislijo na kakovost in izjemne zmogljivosti. Mizuno je v čevelj zato ”vgradil” najboljše materiale. Izdelane so iz gume, prezračevalnega materiala mesh in ogljikovih vlaken.

PREBERITE ŠE: Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino

Silhueto je navdihnil Lamborghini Aventador. Zanj morate odšteti 375 evrov, izbirate pa lahko med tremi barvnimi kombinacijami, in sicer zlato in temno modro, črno in rdečo ter belo in sivo. Ko boste dali vašo nogo v te superge, se boste počutili, kot bi sedli v Lamborghinija.

Galerija – Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2:

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup:
lamborghinistore.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!